• extratorrent music
 • kickass torrent
 • kickass torrent music
 • Fort aan de klop

  Fort aan de klop

  Home Workshops en voorstellingen door Cirque Moustache

  Workshops en voorstellingen door Cirque Moustache

  Hooggeëerd publiek! Op 19 en 20 augustus staat Cirque Moustache weer op ons fortterrein! Dit is een bijzonder circus uit Utrecht, waar je actief aan mee kunt doen. Jonge artiesten die graag ervaring op willen doen in de wereld van het circus, krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Op zaterdagmiddag zijn er verschillende workshops, waarna de kinderen hun kunsten vertonen tijdens een échte circusvoorstelling in de circustent. Op zowel zaterdagavond als zondag is het de beurt aan de professionele circusartiesten. Komt dat zien!

  Workshops en voorstelling voor kinderen

  Jonge artiesten krijgen zaterdagmiddag de kans om mee te doen aan een workshopprogramma. Gedurende 2,5 uur leren ze ballopen, jongleren, koorddansen, fietsen op één wiel en nog veel meer! Natuurlijk sluiten we het programma in onze circustent af met een familievoorstelling van de kinderen voor alle ouders, opa’s en oma’s. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

  Datum: Zaterdag 19 augustus om 14:00 uur start de workshop, de show voor de ouders is om 15:30 uur.
  Tickets: € 5,- per kind.

  Spannende circusvoorstelling

  Wil je de kunsten van de circusartiesten bewonderen? Dat kan! De sfeer van het circus neemt je mee naar vroegere tijden, maar de voorstellingen zijn in een modern jasje gestoken. In de klassieke circustent is een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns. De acts zijn zonder dieren. Daarnaast kun je je vermaken op het circusterrein vol met nostalgische kermisspellen.

  Tickets: € 10,- p.p. inclusief een ticket voor een van de kermisspellen. Ticket kermisspel: € 0,50. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.

  Data en tijden:
  Zaterdag 19 augustus
  18:30 uur → opening kinderkaravaan (inloop)
  19:15 uur → start voorstelling

  Zondag 20 augustus
  15:30 uur → opening kinderkaravaan (inloop)
  16:15 uur → start middagvoorstelling

  18:30 uur → opening kinderkaravaan (inloop)
  19:15 uur → start voorstelling

  Pinnen op het terrein is mogelijk!

  Meer informatie of reserveer alvast je kaarten

  © 2013 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden