Etoile International presenteert: VERSCHILLEN

Een voorstelling over het belang van jezelf zijn en het accepteren van verschillen

Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei: wij mogen per voorstelling 50 kaartjes weggeven!

Alweer voor de 3e keer komen de studenten van het Creative College met hun collega’s uit Italië naar Fort aan de Klop om een professionele theatervoorstelling neer te zetten.

Het verhaal

Op een dag zit er een man op een bankje in het park te schilderen. Zijn naam is Arturo. Hij is een kunstenaar met een fragiel hart, die een heel leven in de marge heeft geleefd. In zijn kunst bewaart hij alle woorden die hij nooit heeft kunnen uitspreken.

De rust van de schilder wordt abrupt onderbroken door de komst van Mia, een meisje dat worstelt met de wereld om haar heen. Het lukt haar maar niet om de stem te vinden om het zichzelf te vertellen. Tussen Arturo en Mia ontstaat een dialoog. Dit brengt de man ertoe zich te openen, en het geeft het meisje de kans om te vertellen over de momenten die haar leven hebben gemarkeerd.

Deze voorstelling gaat over het vinden van een manier om na te denken over het belang van jezelf zijn en het accepteren van verschillen. Er wordt Nederlands, Engels en Italiaans gesproken én er is Nederlandse ondertiteling.

Tip!

Kom voorafgaand aan de voorstelling Eten van de Plank voor € 21,50 p.p.

Scroll omlaag voor meer informatie en reserveren

Reserveren

Datum: vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019

Tijd: 20.30 uur

Ticketprijs: gratis

Reserveren: Graag van te voren aanmelden per e-mail info@fortaandeklop.com, dan zetten we je naam op de gastenlijst. Vergeet niet te vermelden op welke datum je wilt komen en met hoeveel personen. Wil je vooraf komen Eten van de Plank? Zet dat er meteen even bij!

Eten van de Plank

Speciaal voor bezoekers van de voorstelling bieden we tussen 17.00 en 20.00 uur Eten van de Plank aan voor € 21,50 p.p.

Stoer proviand stilt stevige trek
Jullie avondeten wordt gepresenteerd op stoere Fortplanken, die rijkelijk zijn belegd met geroosterde & gemarineerde groenten, goed gevulde salades en een variatie aan tapenades en salsa’s. Daarbij krijgen jullie ambachtelijk brood, een soepje van het seizoen en een aardappelgerecht uit de smoker. Daarbij bereidt onze chef verschillende verrassende gerechtjes, zowel vis, vlees als vega.

Eten van de Plank kun je reserveren via info@fortaandeklop.com of 030 – 266 0555. Vergeet niet te vermelden dat je naar de voorstelling van Etoile gaat, met hoeveel personen je komt en hoe laat je wilt komen.

Etoile? Wat is dat toch allemaal?

“Etoile International promoot internationale uitwisselingen tussen middelbare scholen uit Italië en andere Europese landen. Inmiddels heeft het project al honderden studenten uit binnen- en buitenland bij elkaar gebracht, goed voor hun professionele en persoonlijke ontwikkeling op het toneel of achter de schermen. Etoile is gericht op het onderwijzen en consolideren van vaardigheden via de taal van de show en de (her)ontdekking van de talenten van de studenten.

Wij Nederlandse studenten logeerden laatst een week bij Italiaanse families en samen met hun kameraden realiseerden we het ‘Differences Project’. In mei komen de Italiaanse studenten op hun beurt een week naar Nederland en dan laten wij jullie graag onze gezamenlijke voorstelling zien.”