Femme Façade - Cabaretvoorstelling

Zaterdag 25 augustus bij Fort aan de Klop:

Femme Façade – cabaretvoorstelling van Janneke Jager

De Utrechtse cabaretière Janneke Jager speelt haar muzikale cabaretvoorstelling Femme Façade eenmalig in de grote tent van Circus Snor. Een unieke kans voor (volwassen) theaterliefhebbers!

‘Femme Façade’ is een muzikale voorstelling op het snijvlak van cabaret & kleinkunst. Twee muzikanten begeleiden Janneke op piano en gitaar. Janneke gebruikt in deze voorstelling het circus als metafoor voor het leven. Balanceren op een koord, door brandende hoepels springen, wilde beesten temmen. Jezelf in te krappe acrobatenpakjes hijsen terwijl je liever in het kanon wilt kruipen. Altijd onderweg, altijd glimlachen, altijd een enge clown op de loer. Maar wat als je ‘s avonds je schmink afveegt? Waar ligt de grens tussen magie en illusie in wat we laten zien? En wie vinden we daarbij eigenlijk belangrijker: onszelf of ons Hooggeëerd Publiek…?

In verhalen, een grimmig sprookje en grappige anekdotes gaat Janneke op zoek de naar de naakte waarheid – bekeken vanuit een Gereformeerde opvoeding op het Groningse platteland en een jeugdervaring op een naturistencamping…

Datum: zaterdag 25 augustus 2018
Tijd:
20.30 uur
Tickets: € 10,- per persoon
Leeftijd: 16+

Reserveren

Zin in een bijzonder avondje uit? Reserveer dan je kaartje(s) per e-mail: info@jannekejager.nl

Meer informatie over Janneke en haar voorstelling vind je op haar website.
Download flyer

Tip: Zomeravond Barbecue in festivalachtig sfeertje

Als je er dan toch bent én je hebt zin om voor de voorstelling een hapje te eten, schuif dan vanaf 17.00 uur gezellig aan bij onze extra Zomeravond Barbecue! Wil je zeker zijn van een plekje, dan is reserveren aan te raden.