• extratorrent music
 • kickass torrent
 • kickass torrent music
 • Fort aan de klop

  Fort aan de klop

  Home Forten vol Verhalen

  Forten vol Verhalen

  Laat je betoveren tijdens het festival Forten vol Verhalen, dat je kan bezoeken van 15 juli t/m 20 augustus op verschillende historische locaties. En schrijf zondag 30 juli maar gauw in je agenda: dan is Fort aan de Klop aan de beurt!

  Forten vol Verhalen is een uniek verhalenfestival voor de hele familie met spannende, ontroerende, grappige en vooral mooie verhalen. Verhalen die je bij blijven, verhalen die je voor altijd meeneemt. Zeg de digitale media voor een middag vaarwel en laat je meevoeren door spannende avonturen en waargebeurde anekdotes uit de geschiedenis.

  Programma

  “Bij stormachtige nachten, wanneer de golven hoger zijn dan de kerktorens en de wind alle woorden vermoordt, dwaalt het spookschip van de Vliegende Hollander over de zee. En als je hem ziet, ga je dood.” Maar is dit wel waar?

  Diverse topvertellers uit Nederland en België vertellen je deze editie van 14:00 tot 17:00 uur wat er allemaal op de forten zelf is gebeurd.

  Datum: zondag 31 juli
  Tijd: 14.00-17.00 uur
  Volwassenen: 7,50 p.p. | Kinderen: 2,50 p.p.

  Meer informatie via www.fortenvolverhalen.nl. Of reserveer hier alvast je kaarten.

  Forten vol Verhalen wordt georganiseerd door Stichting Liniebreed Ondernemen en Bureau Barel en mede mogelijk gemaakt door: VSB Fonds, Provincie Noord Holland, Fentener van Vlissingen Fonds, KF Hein Fonds, Gemeente Alkmaar.

  © 2013 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden