Fort aan de klop

Fort aan de klop

Home Familiefestival Kermis de Klop 2018

Familiefestival Kermis de Klop 2018

Tijdens het pinksterweekend wordt Fort aan de Klop voor de tweede keer van 10.00 tot 20.00 uur omgetoverd tot kleurrijk festival met de sfeer van een oude dorpskermis. De toegang is € 1,- per persoon (kinderen tot vier jaar gratis)

Overdag volop te doen voor kinderen

Creatieve workshops in de historische fortloods, een spannend timmerdorp, Circus Snor met een karavaan vol spelletjes, variété-optredens en een ouderwetse zweefmolen… Kinderen zullen zich op Kermis de Klop geen seconde vervelen, ook aan de allerkleinsten is gedacht!

Parade-achtige gezelligheid voor volwassenen

We noemen Fort aan de Klop niet voor niets ‘Het mooiste eiland op het vasteland’. Een bezoek aan het fort voelt altijd als een beetje vakantie… en tijdens Kermis de Klop geldt dat in het kwadraat. Geniet van het festivalfood uit de rollende keukens, een drankje aan de buitenbar en de muziek van verschillende bands.

Make a Wish

Kermis de Klop wordt georganiseerd in samenwerking met Make-a-Wish Nederland. Een groot deel van de kinderactiviteiten wordt door hen georganiseerd. De opbrengst daarvan is voor het goede doel. Tijdens de vorige editie werd er € 9.300,- opgehaald voor de stichting.

Tip: we raden je aan om het festival per fiets te bezoeken. Kom je toch met de auto?

Klik dan hier voor meer info over route & parkeren
Ga voor het volledige programma en meer info naar www.kermisdeklop.nl

© 2018 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden