Lamusa Zomerfestival

Het derde Zomerfestival van Kamerkoor Lamusa is het eerste op ons Terraseiland. We maken daar een feest van.

Kom op zondag 16 juni (Vaderdag) naar het festivalterrein en geniet van korte concerten (steeds ongeveer 30 minuten) met afwisselende muziekstijlen. Klassieke en lichte muziek, maar ook barbershop music, een voorstelling speciaal voor kinderen én – schraap je keel en val in – een meezingsessie. Tussendoor is er van alles te doen voor jong en oud.

Datum en tijd

Zondag 16 juni 2024
11.30 – 18.30 uur

Kaartverkoop

Om zeker te zijn van je plek, koop je je kaarten in de voorverkoop via de website van Lamusa voor 15 euro per stuk. Bezoekers tot en met 14 jaar krijgen korting: die betalen 1 euro per levensjaar. Met je ticket heb je van 11.30 tot 18.30 toegang tot het festivalterrein en alle concerten.

Zo lang ze niet zijn uitverkocht, koop je op de dag zelf een kaartje aan de deur (direct afrekenen via een QR-code of bankoverschrijving).

Goed om te weten:

  • Op ons fortterrein kun geen auto parkeren, maar je kunt je fiets wel kwijt. Kom je toch met de auto, dan kun je gratis parkeren in de omgeving (zoals bij Huis aan de Vecht) en dan een klein – maar mooi – stukje lopen.
  • Het festivalterrein is alleen toegankelijk voor mensen die een kaartje hebben gekocht. De rest van het Terraseiland is gewoon op voor alle andere gasten. Dus kom ook gezellig langs als je niet naar het festival gaat.