The Music Movement Medicine Experience - UniversalSoundShifts

Laat je meevoeren op de esoterische sound van de geïmproviseerde elektro-akoestische muziek van UniversalSoundShifts. Het professionele muzikale gezelschap brengt een bijzondere klankwereld tot leven waarbij de musici instrumenten als handpan, viool, verschillende zangtechnieken, klankschalen, tongue drum, sjamanendrums en tal van andere unieke klanken ten gehore brengen. Ze werken ook met elektronica om hun zelf ontworpen soundscapes, beats, activating frequencies in te zetten. Ga mee op een ongekende sonische reis.

De experience begint met een theatraal dansritueel, uitgevoerd door professioneel danseres Raïfa Bazzi en de musici van UniversalSoundShifts. Daarna mag je lekker liggen, ontspannen en genieten van een soundhealing die overvloeit in dansbare muziek. Tot slot zet DJ Mystiq Spirit (Patricia Schouten) haar draaitafel in om je verder in beweging te brengen en houden.

We hebben stoelen in de zaal, maar het is nóg relaxter om de klankreis liggend te ondergaan. Neem dus gerust je matje of meditatiekussen mee.

Datum: Zondag 10 juli 2022

Tijd:
13.30 tot 17.30 uur

Ticketprijs:
€ 38,11

Meer informatie & kaartjes reserveren

Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van UniversalSoundShifts.