Paasbrunch

Volgeboekt, je kunt niet meer reserveren.

Nodig je familie of vrienden uit voor de Paasbrunch op Fort aan de Klop. Op zondag 9 april zijn jullie van harte welkom in Brasserie Het Wachthuis (volgeboekt, je kunt niet meer reserveren).

We ontvangen jullie om 11.00 uur met een feestelijk glas Schalkwijkse ‘perenprosecco’ of een alcoholvrije welkomstdrank. Tijdens de brunch hebben jullie volop keuze. Neem wat je het lekkerst vindt of proef van alles wat.

Paasbest menu

Begin met aspergesoep met verse voorjaarskruiden. Kies uit diverse broodsoorten: er is natúúrlijk paasbrood, maar we hebben ook croissants, chocolade- en koffiebroodjes, verloren brood en American pancakes.

Er is zoet beleg en je vindt kazen, boerenboter, spreads en een vissalade op het buffet. Daar staan ook roerei, goedgevulde salades en eggs benedict met zalm op brioche. Zorg dat je nog ruimte hebt voor iets zoets toe.

Hup, naar buiten om eieren te zoeken

Terwijl jullie zitten te eten, verstopt de paashaas chocolade-eieren op het forteiland. Als de kinderen hun buiken rond hebben gegeten, geven onze collega’s het startsein om te gaan zoeken.

Prijs

Tijdens de Paasbrunch geniet je twee uur lang van het brunchbuffet. Alle soorten koffie, thee, biologisch sap, verse jus d’orange, watertap met fruit en munt, en frisdrank zijn inbegrepen. Dranken die je bestelt buiten de arrangementstijden zetten we op je rekening.

2-uurs arrangement op 1e paasdag van 11.00 tot 13.00 uur (volgeboekt, je kunt niet meer reserveren)
Volwassenen: € 36,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 17,50 p.p.
Kinderen tot 4 jaar schuiven gratis aan.