Fort aan de klop

Fort aan de klop

Home Onze andere locatie

Koetshuis de Haar

Naast Fort aan de Klop hebben we nog een andere historische locatie: Koetshuis de Haar in Haarzuilens. Koetshuis de Haar ligt bij het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar Utrecht. De indrukwekkende stijltuinen en het prachtige landschapspark maken het tot een unieke plek.

  Voor alle gelegenheden

De zalen en ruimtes op het oude Stalplein en in het kasteelpark zijn de perfecte plek voor een zakelijk evenement of een bruiloft. Maar ook een verjaardag of receptie vier je bij Koetshuis de Haar. Gaat het om een barbecue, diner of feestavond? Koetshuis de Haar biedt ruimte voor gezelschappen tot 300 personen.

Koffie, lunch, high tea of borrel

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur kan je iets eten of drinken op het park. Heb je zin in koffie met taart? Dat kan! Daarnaast kan je ook terecht voor een lunch, high tea of een borrel. Ervaar het kasteelleven en kom langs!

Flamboyante geschiedenis

Proef de flamboyante geschiedenis op onze bijzondere locatie. De geschiedenis van Thierry, een echte levensgenieter. Hij was de kleinzoon van de opdrachtgevers die de wederopbouw van het kasteel leidden. Zijn vrouw Gabrielle was de muze van Yves Saint Laurent en concurrente van Catherine Denueve. Bovenal was ze gastvrouw tot in perfectie!

Bezoek de website van Koetshuis de Haar

© 2018 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden