Home Onze andere locatie

Koetshuis de Haar

Naast Fort aan de Klop hebben we nog een andere historische locatie. Koetshuis de Haar in Haarzuilens ligt bij het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar Utrecht. Het bijbehorende landschapspark en de indrukwekkende stijltuinen maken het tot een unieke plek met een sprookjesachtige sfeer.

Voor alle gelegenheden

Net zoals bij Fort aan de Klop kan je ook bij Koetshuis de Haar terecht voor diverse bijeenkomsten. Dus heb je iets te vieren, zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum? Of organiseer je een zakelijke bijeenkomst? Neem dan eens een kijkje bij het Koetshuis!

Lunch, high tea of borrel

We zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 voor een kopje koffie met wat lekkers. Daarnaast kan je hier ook terecht voor een high tea, lunch of borrel. Al helemaal leuk om dit te combineren met een bezoek aan het kasteelpark!

Ook hier veel geschiedenis

Eind 19e eeuw lieten de rijke Baron Etienne en Barones Hélène een kasteel bouwen van on-Nederlandse allure: Kasteel de Haar. Dit kasteel met 200 kamers, torens en transen en enorme binnenplaats is uniek in Nederlands, en gebouwd voor de eer en glorie van de familie Zuylen van Nijevelt van de Haar. In vroegere jaren is de flamboyante woning bezocht door o.a. Brigitte Bardot, Maria Callas en Michael Caine.