Fort aan de klop

Fort aan de klop

Home Blogs
Blogs over Fort aan de Klop

Op deze pagina vind je artikelen, berichten en filmpjes over Fort aan de Klop. Van vroeger, van nu…

Dit is de heer De Heer (80). Soms komt hij ons helpen op het fortterrein.
Waarmee? Je leest het hier!

Peter werkt vanaf het begin bij ons op het fort. In deze blog vertelt hij hoe dat zo gekomen is, hoe zijn zijn werk doet als gastheer bij zakelijke bijeenkomsten én hij verklapt wat zijn favoriete plekje is op het forteiland.

Vrijwilliger Freek zet zich al vele jaren in voor Stichting Make-A-Wish. Vorig jaar verkocht hij muntjes op Kermis de Klop én hij nam de cheque in ontvangst. Freek vertelt hoe het is om als vrijwilliger te helpen op ons familiefestival.

Hij bracht een deel van zijn jeugd door op Fort aan de Klop. We spreken dan over eind jaren ’50, begin jaren ’60 van de vorige eeuw. Dit verhaal gaat over Ad Meeuwsen, die na 55 jaar terugkeerde naar ons fort.

De School voor Presentatiecoaching is een vaste gast op ons fort. Zij maakten een prachtig filmpje over hun Opleiding tot Professioneel Presentatiecoach. “Op Fort aan de Klop heb je het gevoel er even helemaal uit te zijn.” zegt Arold Langeveld, hoofddocent bij de SVPC.

Eind november nodigden wij onze zakelijke relaties uit bij Koetshuis de Haar voor het Country & Christmas Fair Arrangement. We ontvingen ruim 80 gasten in de Grote Laverie aan het Stalplein.

© 2018 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden