• extratorrent music
 • kickass torrent
 • kickass torrent music
 • Fort aan de klop

  Fort aan de klop

  Home Kamperen
  Kamperen in een rustige omgeving

  Van april t/m medio september ben je van harte welkom om je tent op te komen zetten op onze wallen. Een stadscamping met de sfeer van een natuurkampeerterrein: dat is camping Fort aan de Klop in Utrecht. Op de wallen van het fort is plaats voor 25 tenten. Ideaal voor wandel- en fietstrekkers, een weekendje weg of een buurt-kampeerweekend.

  Onze camping biedt geen plaatsen voor caravans, vouwwagens en campers. Het fort is namelijk autovrij. Parkeren kan vlakbij het fort. Honden zijn welkom – maar wel aangelijnd. Je kunt maximaal 7 dagen op het kampeerterrein verblijven.

  In de stad, maar toch buiten

  Een fietstocht of wandeling langs de Vecht? Of toch liever een dagje musea bezoeken in Utrecht? Fort aan de Klop biedt het allebei. Het centrum van Utrecht ligt op een kwartier fietsafstand. Fietsen zijn bij ons te huur. Blijf je liever een dagje rusten bij het fort? Ook dat is mogelijk! De brasserie is in het kampeerseizoen van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur open voor ontbijt, lunch, diner of gewoon om wat te drinken. En op het grote terrein kun je heerlijk voetballen, picknicken of spelletjes doen.

  Tarieven per nacht

  Per tent                                           € 6,50
  Per persoon                                    € 6,50
  Kinderen tot en met 4 jaar           gratis
  Onze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en BTW en de douches zijn gratis.

  Een rustige camping

  Het fortterrein straalt rust uit. Daarom is geluidsapparatuur niet toegestaan op het kampeerterrein. En na zonsondergang geldt de avondrust: we vragen je de rust van onze buren en andere overnachtingsgasten te respecteren. Voor ons is het vanzelfsprekend dat soft- en harddrugs en overmatig alcoholgebruik niet zijn toegestaan. Gezelschappen die alleen uit mannen bestaan kunnen bij uitzondering, na overleg, op Fort aan de Klop terecht.

  Parkeren

  Er is geen parkeergelegenheid op het terrein. Voor het laden en lossen van zware spullen kun je bij aankomst of vertrek de parkeerplaats van het huis te gebruiken naast de brug. De parkeerplaats is gelegen op een paar minuten loopafstand van de poort. Je kunt onze medewerkers vragen voor parkeerinstructies.

  Inchecktijden

  Je kan in- en uitchecken tijdens de openingstijden van onze brasserie. Wil je liever op een ander tijdstip komen? Bel dan even voor de mogelijkheden!

  Maandag van 10:00 tot 17:00 uur.
  Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot ± 22:00 uur.

  © 2013 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden