Terugblik Country & Christmas Fair Arrangement

voor zakelijke relaties van Fort aan de Klop en Koetshuis de Haar

Eind november was de 20e editie van de Country & Christmas Fair op het terrein van Kasteel de Haar. De grootste kerstmarkt van de Benelux bij het grootste kasteel van Nederland trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Geen wonder, want het is de ideale plek om in de decembersfeer te komen en inspiratie op te doen voor de feestdagen.

Dit wilden wij graag delen met onze zakelijke relaties van Fort aan de Klop en Koetshuis de Haar. Dus wij nodigden een aantal van onze contactpersonen uit voor ons Country & Christmas Fair Arrangement. Ruim 80 gasten namen onze uitnodiging aan.

Modderige schoenen en gespikkelde broekspijpen

De dag van ons arrangement bleek de droogste en zonnigste dag van de week te zijn. De dagen ervoor had het echter flink geregend. Daardoor was het parkeerterrein (weiland) te drassig en kwamen auto’s vast te zitten. Op het laatste moment moesten wij uitwijken naar een alternatieve parkeerplaats en regelden we een pendelservice voor onze gasten. Met dank aan goede buur Geertje’s Hoeve lukte dit! Modderige schoenen en gespikkelde broekspijpen verraadden dat een enkeling toch in het weiland geparkeerd had. Gelukkig konden deze gasten er zelf smakelijk om lachen. ‘Het country-aspect van de Country & Christmas Fair is alvast goed gelukt!’, grapten zij bij aankomst.

Persoonlijke ontvangst met een hapje en een drankje

Onze relaties – van zowel Fort aan de Klop als Koetshuis de Haar – mochten een introducé meenemen. Sommige mensen namen een collega mee, anderen kwamen met een familielid of vriend(in). Collega’s Claudia, Lieke, Monique, Dieke, Ellen, Joost, Anton en Titia ontvingen de gasten met een feestelijk hapje en drankje. Tijdens een korte rondleiding door de Grote Laverie, het Koetshuis en de Heerenkamer vertelden zij over de vergadermogelijkheden bij het Koetshuis en het fort. ‘Nu woon ik hier vlakbij en ik kom regelmatig in mijn vrije tijd langs voor een kop koffie bij het Koetshuis, maar nooit geweten dat hier zo veel mogelijk is qua vergaderen’, merkte een vergadergast van Fort aan de Klop verbaasd op.

Snertborrel van Fort naar Koetshuis

Voor de gelegenheid hadden we de opstelling van de nieuwe Snertborrel van Fort aan de Klop overgebracht naar het Koetshuis. Compleet met de houten blokken, aankleding én bijbehorende mokken. Zo lieten we de gasten proeven van de verse erwtensoep, exact zoals we die op het fort presenteren.

‘Bedankt voor uw komst!’

Na overhandiging van de toegangskaartjes voor de Fair en een goodiebag, gevuld met vergaderinformatie en lekkernijen van onze partners Biologische Slagerij Gerrit Takke en We Love Cakes, zwaaiden we de gasten uit. ‘Bedankt voor uw komst en veel plezier op de Country & Christmas Fair!’

‘Leuk om persoonlijk kennis te maken’

‘Zo leuk voor ons om de contactpersonen, die wij vaak aan de telefoon spreken, nu eens persoonlijk te ontmoeten en wat uitgebreider kennis te maken’, verzuchtte Claudia de volgende dag op kantoor. En zo blikken wij terug op een geslaagd arrangement voor onze gewaardeerde gasten.

Met dank aan Finch events voor het regelen van de techniek en ons reclamebureau Secrass voor de sponsoring van het drukwerk!