Hoera! Wij zijn Kidsproof!

Fort aan de Klop is Kidsproof!

en dus goedgekeurd door Jakobien van Kidsproof Utrecht

Zin om er op uit te gaan met je kinderen, maar geen flauw idee waar naartoe? Kijk eens op de website Kidsproof Utrecht. Hier vind je volop inspiratie voor de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de buurt. En… wij staan er ook op!

Relaxen in een festivalachtig sfeertje, speelruimte genoeg voor de kids

Feestende kinderen tijdens Kermis de Klop 2018

Geschikt voor kinderen

Jakobien, manager van Kidsproof Utrecht, heeft Fort aan de Klop dus goedgekeurd als kindvriendelijke plek. Maar waarom is ons fort zo fijn voor kids? Jakobien: “Forten hebben echt een grote aantrekkingskracht op kinderen. Dat komt denk ik door de hoge, dikke muren, grachten en spannende hoekjes. Kinderen kunnen zich bij Fort aan de Klop heerlijk uitleven op het grote grasveld naast het terras. Ook de binnenruimte is heel erg leuk voor een lekker hapje en drankje met je kroost. En het is natuurlijk helemaal top dat er speciale kindergerechten op de menukaart staan!”

Spelen, eten…

Dat klopt helemaal. Op het forteiland is volop ruimte om te spelen. Als lunch serveren we voor kinderen een biologische boterham met zoetigheid, een hotdoggie of American pancakes. En terwijl ouders genieten van een Fort- of Vegaplank van onze avondkaart, smullen de kids van hun eigen Kinderfeestje op een plank (verkrijgbaar in drie formaten). Bij de Zondagavond Barbecue eten kinderen tot vier jaar gratis mee van een boevenbordje en rekenen we een gereduceerd tarief voor scholieren in de basisschoolleeftijd.

… en meer!

Verder hangt er op ons fort een relaxt, festivalachtig sfeertje. Onze kippetjes scharrelen gemoedelijk rond. En wist je dat je in het zomerseizoen bij ons je tentje kan opzetten om te kamperen met je gezin? Hoogtepunt van het jaar is ons Familiefestival Kermis de Klop: twee dagen lang feest tijdens het pinksterweekend.

Meer tips en adressen?

Kidsproof Utrecht barst van de tips voor gezinsuitjes, vertelt je precies waar je met kids goed kunt eten, weet wie de coolste kinderfeestjes organiseert én tipt de leukste clubjes en kinderwinkels in de buurt.