Fort aan de Klop en Koetshuis de Haar bakken voor ’t Huis aan de Vecht

Een aardig gebaar tijdens de coronacrisis

De bewoners en medewerkers van Woonzorgcentrum ’t Huis aan de Vecht zijn normaal gesproken graag geziene gasten bij ons op ’t fortterrein. Nu wij én de bewoners van ’t Huis door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus geen gasten mogen ontvangen, wilden wij graag iets doen om onze buren een hart onder de riem te steken.

Als de buren niet naar ons kunnen komen…

Onder het motto: “Als de mensen van ’t Huis aan de Vecht niet naar ons kunnen komen voor een kop koffie, brengen wij ze iets lekkers voor bij de koffie!” sloegen de medewerkers van Fort aan de Klop thuis aan het bakken. We schakelden ook de hulp in van de collega’s van onze andere locatie Koetshuis de Haar en zij deden enthousiast mee. Dat leverde heerlijke creaties op, van bananenbrood tot gevulde koeken, van pindarotsjes tot carrotcake, appeltaart, cupcakes en nog heel veel meer.

’t Huis aan de Vecht blij met 22 goed gevulde, versierde taartdozen

Op een vooraf afgesproken tijdstip brachten enkele collega’s van Fort aan de Klop alle met zorg gemaakte baksels in 22 dozen naar ’t Huis aan de Vecht. Detail: om het extra speciaal te maken had collega Titia alle bruine taartdozen opgevrolijkt met teksten en tekeningen. Een paar uur later kregen we al een berichtje van facilitair manager Anne Dulon Barre van het woonzorgcentrum: “Nogmaals hartelijk bedankt! Prachtige taarten en heerlijke, mooie baksels. Bewoners hebben er echt van genoten! De voorkanten van de dozen hebben we bewaard en hangen we op de etages bij de bewoners.”

Goed voor de kwetsbare buren én onszelf!

Wij van Fort aan de Klop vonden het heel fijn om in deze tijd iets te kunnen doen voor onze kwetsbare buren en contact te houden. Tegelijkertijd hebben we als collega’s van Fort aan de Klop en Koetshuis de Haar veel plezier gehad met het uitvoeren van deze actie. Zo houden we het teamgevoel op een positieve manier vast, ook al zien we elkaar door de omstandigheden nu even niet dagelijks!

Blije gezichten bij medewerkers van ’t Huis aan de Vecht