Susanne vierde haar verjaardag bij Fort aan de Klop...

… én kreeg de verrassing van haar leven!

Dat ons fort een bijzondere plek is met een rijke historie, mag als publiek geheim worden beschouwd. Maar wist je dat wij nog dagelijks een stukje geschiedenis schrijven? Nieuwe verhalen die we toevoegen aan de historie van de locatie én de persoonlijke geschiedenis van onze gasten. Een goed voorbeeld is de reactie die wij ontvingen van Susanne, die laatst haar verjaardag vierde op ‘t forteiland.

“Bij sommige verjaardagen mag je best wat meer uitpakken dan normaal, vind ik. Fort aan de Klop is echt een geweldige locatie voor zo’n gelegenheid, dus de keuze was snel gemaakt. Met 50 gasten hebben wij er een heerlijke middag en avond gehad.

De Winter Barbecue was een feest voor groot en klein. Het vriendelijke, behulpzame personeel, het heerlijke eten (ook voor mij als vegetariër was er meer dan genoeg te genieten), de vuurkorven en glühwein maakten het plaatje helemaal af. Wat een sfeertje!

Dat ik die avond óók nog onder toeziend oog van alle gasten ten huwelijk ben gevraagd, maakt het een avond die mijn verloofde en ik nooit meer zullen vergeten. Dank jullie wel, medewerkers van Fort aan de Klop, voor alle goede zorgen en een onvergetelijk feest!”

Susanne de Klerk

Heb jij ook iets te vieren? Bekijk de mogelijkheden op Fort aan de Klop.
Trouwplannen? Ons fort is trouwlocatie.
Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling.