Fort aan de klop

Fort aan de klop

Home Overnachten
Overnachten

Ben je op zoek naar een bijzondere accommodatie voor een weekendje weg, vakantie met de hele familie, een reünie of een vriendenweekend? Appartementen, slaapkamers en een ruime slaapzolder:  Wij bieden slaapplaatsen voor gezelschappen tot 50 personen! Je verblijft midden in het groen, op slechts een kwartiertje afstand van het centrum van Utrecht.

In de accommodatie vind je een volledig uitgeruste keuken, een sfeervolle verblijfsruimte, compleet ingerichte slaapzolder en sanitaire voorzieningen. Overal is vloerverwarming en heb je draadloos internet tot je beschikking. Omgeven door gracht en aarden wallen ligt 2 hectare fortterrein met ruimte om te spelen, te sporten of te picknicken. Ook kun je je verblijf op het fort combineren met een zogenaamde Plezierbreak; een leuke activiteit voor jong en oud! Van april tot en met september is een combinatie met kampeerplaatsen op onze camping ook mogelijk.

Groepsverblijf
tot 12 personen

Lees hier verder

Groepsverblijf
tot 30 personen

Lees hier verder

Groepsverblijf
tot 50 personen

Lees hier verder

Loodsmenu’s
Loodsmenu’s

Lees hier verder

Eten en drinken

In de herberg zijn keukens aanwezig die je de mogelijkheid geven zelf een maaltijd klaar te maken. Ook kun je de catering door ons laten verzorgen. Wij serveren je maaltijd in de herberg. Maar je kunt natuurlijk ook terecht in onze brasserie. Het is niet mogelijk om gebruik maken van externe cateraars of leveranciers van barbecues. Op het fort zijn alleen gasbarbecues toegestaan.

Rondom het fort: genoeg te beleven

Meer weten over de geschiedenis van de plaats waar je verblijft? Waan je in vroegere tijden en breng een bezoekje aan het oude wachthuis (nu een sfeervolle brasserie). Of boek een rondleiding door Gilde Utrecht en leer alles over het fort en de  Nieuwe Hollandse Waterlinie. Huurfietsen kunnen wij voor jullie klaarzetten (op reservering). Op een kwartiertje fietsen langs de Vecht en Oude Gracht, bevind je je namelijk al in hartje Utrecht met de oude binnenstad, Domtoren, Spoorwegmuseum, Centraal Museum en Museum van Speelklok tot Pierement. Als je de Vecht de andere kant op volgt, slinger je mee met de rivier door het landschap richting Breukelen en het Loosdrechtse Plassengebied (10 km). Zwemwater de Maarsseveense plas ligt op 10 minuten fietsen. Ook is er een zwembad op loopafstand van het fort. Het buitengebied leent zich uitstekend voor wandelingen; voor een boswandeling zijn binnen een straal van 20 kilometer mogelijkheden te over bij Hollandse Rading, Lage Vuursche en De Bilt.

Respect voor elkaars rust

Fort aan de Klop leent zich niet voor luidruchtige feesten en partijen. De rust die het terrein uitstraalt is een waarde die wij koesteren. En juist een reden om voor onze locatie te kiezen. De geluidsinstallatie is begrensd; muziek mag buiten het fortterrein niet hoorbaar zijn. Het fort leent zich ook niet voor eigen geluidsapparatuur en bands met versterkte muziek. Wij vragen je de avondrust van onze buren en andere overnachtingsgasten te respecteren.

© 2018 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden