Home Groepsaccommodatie Accommodaties

Accommodaties

In de accommodaties vind je een volledig uitgeruste keuken, een sfeervolle verblijfsruimte, een compleet ingerichte slaapzolder en sanitaire voorzieningen. Overal is vloerverwarming en heb je draadloos internet tot je beschikking.

Fort aan de Klop heeft 2 hectare grond, waardoor er genoeg ruimte is om te spelen, sporten of picknicken. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de omgeving te ontdekken of je verblijf extra speciaal te maken door een plezierbreak te boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop Tai Chi? Of een rondleiding in ons fort?

Een rustieke sfeer

Fort aan de Klop leent zich niet voor luidruchtige feesten en partijen. De ontspannen sfeer op ons terrein is juist een reden om voor onze locatie te kiezen. De geluidsinstallatie is hierdoor begrensd; muziek mag buiten het fortterrein niet hoorbaar zijn. En uiteraard vragen we je om de avondrust van onze buren en eventuele andere overnachtingsgasten te respecteren.

Groepen die alleen uit mannen bestaan, kunnen enkel bij uitzondering, na overleg, bij ons terecht. Als deze groepssamenstelling niet bij de reservering kenbaar is gemaakt, kan je bij aankomst geweigerd worden.