Home Stadscamping

Stadscamping

Kamperen in een rustige omgeving dichtbij het centrum

Op de groene fortwallen van Fort aan de Klop ligt onze camping met 25 tentplaatsen. Camping Fort aan de Klop is een stadscamping met de sfeer van een natuurkampeerterrein. Ondanks dat je maar 15 minuten hoeft te fietsen om bij De Dom te komen, heb je bij ons het gevoel helemaal uit de stad te zijn. Ideaal voor wandel- en fietstrekkers, een weekje weg of een kampeerweekend met je familie.

Van april t/m september ben je van harte welkom om je tent op te zetten. Aangezien ons forteiland volledig autovrij is, hebben we geen plaatsen voor caravans, vouwwagens en campers. Parkeren kan vlakbij het fort. Honden zijn ook welkom – maar wel aangelijnd.

In de stad, maar toch buiten

Wil je een fietstocht of wandeling langs de Vecht maken? Of een dagje een museum bezoeken? Er is genoeg te beleven! Zo kan je bij ons ook fietsen huren! Bekijk de tips van ons team voor wat inspiratie. Uiteraard is een dagje rusten op de camping ook mogelijk. De brasserie is in het kampeerseizoen zeven dagen geopend, en op het groene terrein kan je heerlijk voetballen, picknicken of spelletjes doen.

Leuk idee: de Waterlinieroute rijden op een Ecabike
Een wat??? ECABIKE staat voor Electric CArgo BIKE. Een bakfiets dus… maar dan een elektrische. Volgepakt met een complete kampeeruitrusting. Je huurt de fiets met spullen en je kan meteen volledig uitgerust op pad. Met deze e-bakfiets kan je nu ook de Waterlinieroute rijden: van fort naar fort. De route loopt van Weesp naar Fort Vuren en halverwege kampeer je bij ons!

Kampeertarieven per nacht

Per tent

€ 6,50

Per persoon

€ 6,50

Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis

Onze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en btw.
Gebruik van de douches is gratis.

Inchecktijden

Je kan iedere dag in- en uitchecken tussen 10.00 en 17.00 uur. Wil je liever op een ander tijdstip komen? Bel dan even voor de mogelijkheden!

Let op | Attention | Achtung | Prêter attention
Helaas bieden we alleen plek voor tenten. Er is dus geen ruimte voor busjes en campers.

Unfortunately, we only offer space for tents. There is therefore no room for vans and campers.

Leider bieten wir nur Platz für Zelte. Für Transporter und Wohnmobile ist daher kein Platz.

Malheureusement, nous offrons seulement de l’espace pour les tentes. Il n’y a donc pas de place pour les camionnettes et les campeurs.