• extratorrent music
 • kickass torrent
 • kickass torrent music
 • Fort aan de klop

  Fort aan de klop

  Home Trouwen
  Trouwen op een historische locatie

  Een wereld aan mogelijkheden…

  Fort aan de Klop, met zijn monumentale bebouwing, het groen van het fortterrein en de fort wal die de stad en haar geluiden buiten sluit, vormt een bijzonder decor voor een bijzondere dag.

  Op verschillende plekken op het fort kunnen jullie elkaar het jawoord geven, toosten en samen met familie en vrienden borrelen en dineren. Wij helpen jullie graag met het samenstellen van je dag. De arrangementen en mogelijkheden verschillen per seizoen.

   Overnachten in de herberg…

  Met jullie gezelschap overnachten behoort, onder de voorwaarden, ook tot de mogelijkheden. Wij bieden verschillende appartementen en een ruime slaapzolder. Er kunnen maximaal 50 gasten bij ons overnachten. In de herberg vind je volledig uitgeruste keukens, sanitair en sfeervolle verblijfsruimtes. In de zomer is het zelfs mogelijk om met jullie gasten op onze camping te overnachten. Op doordeweekse dagen is er de mogelijkheid om zelf de catering te verzorgen.

  Rustieke sfeer

  Fort aan de Klop leent zich niet voor luidruchtige feesten met live muziek of Dj’s. De rustieke sfeer van het fort is juist de reden om voor onze locatie te kiezen.

  Meer weten?

  Wij denken graag met jullie mee over de invulling van jullie bruiloft. Neem contact met ons op via info@fortaandeklop.com of bel 030 – 266 05 55 voor meer informatie!

  © 2013 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden