Home Trouwen

Trouwen op een historische locatie

Fort aan de Klop is door de monumentale bebouwing en het groene fortterrein een bijzondere plek voor een bijzondere dag.  Ook al ligt het fort in de stad, je hebt het gevoel er helemaal uit te zijn. Jullie trouwdag wordt natuurlijk sowieso een dag om nooit te vergeten. En mede dankzij deze locatie zullen ook jullie gasten hier nog lang over napraten.

Op ons fortterrein van 2 hectare hebben we verschillende gebouwen, met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Hierdoor kan alles op één locatie: voorbereiden, de ceremonie, toosten, taart aansnijden, bruidsreportage, borrel, receptie, diner en feestje. Jullie kunnen hier zelfs overnachten!

Ongedwongen sfeertje

Fort aan de Klop is door de Gemeente Utrecht goedgekeurd als trouwlocatie.  En steeds vaker kiezen stellen voor het fort voor hun speciale dag. Past een ongedwongen sfeer ook helemaal bij jullie? Als het weer het toelaat, kan het hele programma buiten op het fortterrein plaatsvinden, wat voor een ontspannen festivalsfeertje zorgt. Maar ook binnen in ons Wachthuis hebben we een zeer knusse locatie. Hierdoor kunnen jullie zowel in de zomer als in de winter de liefde vieren!