Home Trouwen Trouwen in de winter

Trouwen in de winter

Zeg ja tegen elkaar en zeg ja tegen ons. Want wat is er leuker dan jullie levenslange liefde vieren op een sfeervolle plek die al eeuwenlang bestaat?

In de winter is het fort vooral gezellig en knus. Er branden diverse kampvuurtjes, het fort wordt romantisch verlicht en het fortterrein van 2 hectare straalt een serene rust uit. We serveren jullie gasten winterse hapjes en drankjes om aan op te warmen en zorgen voor fleecedekentjes om gezamenlijk rond de knisperende vuurtjes te zitten. Uiteraard kunnen jullie ook lekker naar binnen.

Historische plek

Op ons forteiland hebben we verschillende gebouwen, met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Ook kan je kiezen uit diverse arrangementen. Hierdoor kunnen jullie het helemaal naar wens invullen en is iedere trouwdag weer anders op Fort aan de Klop!

Jullie kunnen ’t Wachthuis met terras, daterend uit 1851, exclusief afhuren voor € 300,-. Hier is ruimte voor maximaal 40 gasten (bij versoepeling van de coronamaatregelen is het maximum 70 personen). Kies voor een gemoedelijke Winter Barbecue of Waterliniebuffet. Verras je gasten vervolgens met een dessertbuffet of geef ze marshmallows om zelf boven het vuur te roosteren!