Home Trouwen Trouwen in de winter

Trouwen in de winter

Zeg ja tegen ons en zeg ja tegen elkaar. Want wat is er leuker dan jullie levenslange liefde vieren op een sfeervolle plek die al eeuwenlang bestaat?

In de winter is het fort vooral gezellig en knus. Er branden diverse kampvuurtjes, het fort wordt romantisch verlicht en het fortterrein van 2 hectare straalt een serene rust uit. We serveren jullie gasten winterse hapjes en drankjes om aan op te warmen en zorgen voor fleecedekentjes om gezamenlijk rond de knisperende vuurtjes te zitten. Uiteraard kunnen jullie ook lekker naar binnen.

Historische plek

Op ons forteiland hebben we verschillende gebouwen, met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Ook kan je kiezen uit diverse arrangementen. Hierdoor kunnen jullie het helemaal naar wens invullen en is iedere trouwdag weer anders op Fort aan de Klop!

Jullie kunnen het Wachthuis met terras, daterend uit 1851, exclusief afhuren voor € 250,-. Hier is ruimte voor maximaal 120 staande of 90 zittende gasten. Kies voor een Winter Walking Dinner voor een dynamische eetervaring of voor een gemoedelijke Winter Barbecue. Verras je gasten vervolgens met een dessertbuffet of geef ze marshmallows om zelf boven het vuur te branden!