Home Trouwen Trouwen in de zomer

Trouwen in de zomer

Zeg ja tegen ons en zeg ja tegen elkaar. Want wat is er leuker dan jullie levenslange liefde vieren op een sfeervolle plek die al eeuwenlang bestaat?

In de zomer hangt er op het fort een gemoedelijk sfeertje. De vogels fluiten, de varkentjes knorren je gedag en ons groene fortterrein van 2 hectare geeft een ontspannen buitengevoel. Als het weer het toelaat, kan zelfs het hele programma buiten plaatsvinden!

Genoeg keuzes

Op ons forteiland hebben we verschillende gebouwen, met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden. Ook kan je kiezen uit diverse arrangementen. Hierdoor kunnen jullie het helemaal naar wens invullen en is iedere trouwdag weer anders op Fort aan de Klop!

Begin bijvoorbeeld met een ceremonie buiten, gevolgd door een toost met taart bij de buitenbar. Terwijl jullie vervolgens met de fotograaf de bruidsreportage schieten, krijgen jullie gasten een rondleiding over het fortterrein. Daarna genieten jullie van een borrel en een barbecue.

Willen jullie het helemaal relaxt aanpakken? Maak dan van jullie trouwdag een huwelijksweekend! In onze appartementen en op de slaapzolder is plek voor maximaal 50 personen. En in de zomer kunnen jullie gasten ook een tentje opzetten op onze camping!