Loods F

Deze loods is geschikt voor maximaal 12 personen.

Onbezorgd er even tussenuit op een groen eilandje aan de rand van Utrecht

Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het ruige defensieterrein van weleer is nu een groen, gastvrij eiland. Een oase van rust op 15 minuten fietsen van de Dom. Een kwartiertje de andere kant op langs de Vecht kom je bij de Maarsseveense Plassen en uiteindelijk in het plassengebied van Loosdrecht. Ideaal dus voor een zorgeloos weekendje weg of een ontspannen vakantie.

Loods F

Deze monumentale artillerieloods is ingericht als complete vakantiewoning. Dit rookvrije gebouw (anno 1878) telt namelijk drie slaapkamers (alleen buitenom bereikbaar) en drie badkamers. De ruime, gezellige huiskamer heeft een zithoek, eettafel en televisie. De keuken is uitgerust met gasfornuis, koelkast, oven, Nespresso koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser.

Alles wat je nodig hebt

Loods F wordt kant en klaar verhuurd. Je hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar je kleding en toilettas mee te nemen. Boodschappen kun je zelf meebrengen, halen bij de winkels in de buurt of laten bezorgen. Wij zorgen voor de rest: bed- en keukenlinnen, handdoeken, toiletpapier, servies, bestek, pannen, koffie, thee, suiker, koffiemelk, olijfolie, peper en zout en schoonmaakmiddelen.

Alle ruimte buiten

Op het privéterras staan (picknick)tafels en een gasbarbecue klaar. Er is ook een vuurplaats om een kampvuurtje te maken (niet toegestaan bij langdurige droogte). Hout is verkrijgbaar per hele of halve kruiwagen. Op het terrein staat een klimtoestel met glijbaan voor de kleintjes, maar er is ook genoeg ruimte om een balletje te trappen. Op het privéterras zit je lekker rustig, maar wil je onder de mensen zijn dan kun je in het hoogseizoen gezellig aanschuiven op het Terraseiland voor een hapje en drankje in festivalachtige sfeer. Vergeet niet even langs te gaan bij de dierenweide om hangbuikzwijntjes Douwe en Waldo en de kippetjes gedag te zeggen.

De slaapkamers in Loods F zijn alleen buitenom bereikbaar

In de buurt

Op en rond Fort aan de Klop hoeft niemand zich te vervelen. Ontdek de stad, duik in de plaatselijke geschiedenis of in de Maarsseveense Plassen, of struin door de natuur. Bekijk onze tips.

Parkeren

Bij de ingang van het fortterrein is 1 parkeerplaats gereserveerd (bij de prijs inbegrepen). Eventuele extra auto’s kunnen gratis worden geparkeerd in de directe omgeving.

Tarieven en beschikbaarheid

Bekijk alle prijsinformatie in de brochure hieronder.

Meer ruimte nodig?

Kom je met meer dan 12 personen? Ook daarvoor is plaats in onze herberg. Loods D biedt plaats aan 8 personen en Loods E aan 12 gasten. Combineer je meerdere loodsen, dan kun je met maximaal 32 personen komen logeren. Gezien de coronamaatregelen verwachten we dat dit aantal gasten vanaf september 2021 weer mogelijk is, tot die tijd bekijken we per reservering wat haalbaar is. Onze reserveringsmedewerkers helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte coronaproof combinatie, afhankelijk van de samenstelling van jouw gezelschap.