Loods F

voor maximaal 12 personen

Deze monumentale artillerieloods is ingericht als complete vakantiewoning. Dit rookvrije gebouw (anno 1878) telt namelijk drie slaapkamers (alleen buitenom bereikbaar) en drie badkamers. De ruime, gezellige huiskamer heeft een zithoek, eettafel en televisie. De keuken is uitgerust met gasfornuis, koelkast, oven, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser.

Alles wat je nodig hebt

Loods F wordt kant en klaar verhuurd. Je hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar je kleding en toilettas mee te nemen. Boodschappen kun je zelf meebrengen, halen bij de winkels in de buurt of laten bezorgen. Wij zorgen voor de rest: bed- en keukenlinnen, handdoeken, toiletpapier, servies, bestek, pannen, koffie, thee, suiker, koffiemelk, olijfolie, peper en zout en schoonmaakmiddelen.

Alle ruimte buiten

Op het privéterras staan (picknick)tafels en een gasbarbecue klaar. Op het terrein staat een klimtoestel met glijbaan voor de kinderen, maar er is ook genoeg ruimte om buiten te spelen of te voetballen. Op het privéterras zit je lekker rustig, maar wil je onder de mensen zijn dan kun je in het hoogseizoen gezellig aanschuiven op het Terraseiland om iets te eten en drinken. Vergeet niet even langs te gaan bij de dierenweide of jeu de boules te spelen.

De slaapkamers in Loods F zijn alleen buitenom bereikbaar

In de buurt

Op en rond Fort aan de Klop hoeft niemand zich te vervelen. Ontdek de stad, duik in de plaatselijke geschiedenis of in de Maarsseveense Plassen, of struin door de natuur. Bekijk onze tips.

Parkeren

Bij de ingang van het fortterrein is 1 parkeerplaats gereserveerd (bij de prijs inbegrepen). Eventuele extra auto’s kunnen gratis worden geparkeerd in de directe omgeving.

Tarieven en beschikbaarheid

Bekijk alle prijsinformatie in de brochure hieronder.

Meer ruimte nodig?

Wil je met meer dan 12 personen komen? Dat kan. Loods D biedt plaats aan 8 personen en Loods E aan 12 gasten. Combineer je meerdere loodsen, dan kun je met maximaal 32 personen komen logeren.  Onze reserveringsmedewerkers helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte combinatie voor jouw gezelschap.