Home Vakantiewoningen & Groepsaccommodaties Veelgestelde vragen over vakantiewoningen / groepsaccommodaties

Veelgestelde vragen over onze vakantiewoningen / groepsaccommodaties

Wij verhuren onze drie houten artillerieloodsen als compleet ingerichte vakantiewoningen / groepsaccommodaties aan stellen, gezinnen, vrienden en families. Grotere gezelschappen, tot maximaal 32 personen, kunnen meerdere loodsen huren.

We verzamelden de meest gestelde vragen van huurders voor je en zetten er de antwoorden bij:

Kan ik een vakantiewoning / groepsaccommodatie huren voor een vriendengroep?

Tot en met april 2021 verhuren we de loodsen aan mensen die samen een huishouden vormen, dus bijvoorbeeld aan één of twee gezinnen of twee á drie stellen. De woonkamer en het privéterras bij de woning bieden voldoende ruimte om anderhalve meter afstand te bewaren tussen individuen of stellen.

Vanaf mei, als het hoogseizoen begint, kunnen er meer mensen in de loodsen logeren, mits de coronamaatregelen dat toelaten. Onze reserveringsmedewerkers zoeken graag voor jou de meest geschikte loods of combinatie van loodsen, afhankelijk van de grootte en samenstelling van jouw groep.

Zijn er vaste aankomst- en vertrekdagen?

Ja.

Het hele jaar door, met uitzondering van de maanden juli en augustus, verhuren we de vakantiewoningen / groepsaccommodaties per weekend. Aankomst vrijdag 18.00 uur, vertrek zondag 17.00 uur.

In de meeste schoolvakanties zijn de vakantiewoningen / groepsaccommodaties per week te huur van vrijdag 18.00 uur tot vrijdag 11.00 uur. Met Kerst en Oud & Nieuw is de weekverhuur van maandag tot maandag. Vermelde aankomst- en vertrektijden zijn indicatief en afhankelijk van aansluitende boekingen. In overleg is het mogelijk om hier van af te wijken.

Is er airco of zijn er ventilatoren aanwezig in de vakantiewoningen / groepsaccommodaties?

Er zijn ventilatoren. De vakantiewoningen / groepsaccommodaties hebben geen airconditioning.

Is er verwarming in de vakantiewoningen / groepsaccommodaties?

Ja, alle loodsen hebben centrale verwarming.

Waar bevinden de slaapkamers zich?

In Loods D en E zijn de slaapvertrekken op de 1e verdieping.
Loods F heeft split-level slaapkamers met stapelbedden op de begane grond en eenpersoonsbedden op de vide (1e verdieping). De drie slaapkamers van deze loods zijn alleen buitenom te bereiken.

Wat moet ik zelf meenemen?

Eigenlijk alleen je kleding en toilettas. En boodschappen (er zijn winkels in de directe omgeving).
Wij zorgen voor de rest (toiletpapier, beddengoed, keukenlinnen, peper, zout, olijfolie, koffie, thee, suiker, koffiemelk, schoonmaakmiddelen).

Is de woning veilig voor jonge kinderen?

De woningen zijn voorzien van traphekjes.

Is er een ledikantje aanwezig?

Wij hebben geen baby-/kinderbedjes. Er is voldoende plek om een zelf meegebracht campingbedje neer te zetten.

Is er een kinderstoel in de loods?

Je kunt kinderstoelen lenen bij ons restaurant. Vraag het aan een medewerker.

Is er speelgoed?

Er is geen speelgoed in de woningen. Je kunt het natuurlijk altijd zelf meenemen. We hebben wel wat gezelschapsspelletjes. Op het terrein is een klimtoestel met glijbaan voor de kleintjes, maar ook genoeg ruimte om een balletje te trappen.

Is er een bad?

De sanitaire ruimtes hebben douches, geen bad.

Waar kunnen we parkeren?

Voor iedere vakantiewoning / groepsaccommodatie is één parkeerplaats gereserveerd net voor de fortbrug. Eventuele extra auto’s kun je gratis parkeren in de woonwijk naast het fort. Bekijk de mogelijkheden op de pagina Route.

Waar kunnen we laden en lossen?

Ons forteiland is autovrij. Laden en lossen doe je op de parkeerplaats bij de fortbrug. Vanaf daar kun je je spullen verder vervoeren met de kruiwagens die we daarvoor hebben klaarstaan.

Is de horeca op Fort aan de Klop tegelijkertijd open?

Onze terraseiland is open in het hoogseizoen. Je bent dan van harte welkom om een tafeltje uit te kiezen en in festivalsfeer te genieten van een hapje en drankje (ook fijn als je geen zin hebt om te koken). Liever genieten op een rustig plekje? Dat kan op je privéterras.
In de winter is de horeca alleen open voor groepsreserveringen.

Is houtskoolbarbecue toegestaan?

Nee, je mag alleen barbecueën met de gasbarbecue bij je vakantiewoning / groepsaccommodatie.

Mogen we een (kamp-)vuurtje maken?

Je mag een vuurtje maken in de vuurkorf op je privéterras. Hout is verkrijgbaar bij onze medewerkers per hele of halve kruiwagen.

Is er internet?

Ja, de loodsen hebben gratis Wifi.

Zouden jullie Fort aan de Klop specifiek aanraden voor een verblijf met kleine kinderen?

Het forteiland is een heerlijke plek om te verblijven voor gezinnen, zeker aan te raden!

Ziet het fort(terrein) er altijd precies zo uit als op de foto’s?

Nee, een foto is immers altijd een momentopname. De foto’s op onze website en in onze brochures geven een goede indruk van de sfeer op ons forteiland, maar afhankelijk van seizoenen, activiteiten en weersomstandigheden kunnen er kleine verschillen zijn. Losse elementen, zoals meubilair en overkappingen, kunnen op een andere plek op het terrein staan dan op de foto’s.