Home Vakantiewoningen Vakantiewoning F

Vakantiewoning Loods F

geschikt voor maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens of één gezin

Onbezorgd er even tussenuit op een groen eilandje aan de rand van Utrecht

Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het ruige defensieterrein van weleer is nu een groen, gastvrij eiland. Een oase van rust op 15 minuten fietsen van de Dom. Een kwartiertje de andere kant op liggen de Maarsseveense Plassen en langs de Vecht zijn mooie plaatsen te bezoeken, zoals Oud Zuilen, Maarssen, Breukelen en Loosdrecht. Ideaal dus voor een onbezorgd weekendje weg of een ontspannen vakantie.

Vakantiewoning Loods F

Deze monumentale artillerieloods is ingericht als complete vakantiewoning. Dit rookvrije gebouw (anno 1878) telt namelijk drie slaapkamers en drie badkamers. De ruime, gezellige huiskamer heeft een zithoek, eettafel en televisie. De keuken is uitgerust met gasfornuis, koelkast, oven, Nespresso koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser.

Alles wat je nodig hebt

Vakantiewoning F wordt kant en klaar verhuurd. Je hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar je kleding en toilettas mee te nemen. Boodschappen kun je zelf meebrengen of halen bij de winkels in de buurt. Wij zorgen voor de rest: bed- en keukenlinnen, handdoeken, toiletpapier, servies, bestek, pannen, koffie, thee, suiker, koffiemelk, olijfolie, peper en zout en schoonmaakmiddelen.

Alle ruimte buiten

Op het privéterras staan (picknick)tafels en een gasbarbecue klaar. Er is ook een vuurplaats om een kampvuurtje te maken (niet toegestaan bij langdurige droogte). Hout is verkrijgbaar per hele of halve kruiwagen. Op het terrein staat een klimtoestel met glijbaan voor de kleintjes, maar er is ook genoeg ruimte om een balletje te trappen. Op het privéterras zit je lekker rustig, maar wil je onder de mensen zijn dan kun je in het hoogseizoen gezellig aanschuiven op het terraseiland voor een hapje en drankje. Vergeet niet even langs te gaan bij de dierenweide om hangbuikzwijntjes Douwe en Waldo en de kippetjes gedag te zeggen.

In de buurt

Op en rond Fort aan de Klop hoeft niemand zich te vervelen. Ontdek de stad, duik in de plaatselijke geschiedenis of in de Maarsseveense Plassen, of struin door de natuur. Bekijk onze tips.

Parkeren

Bij de ingang van het fortterrein is 1 parkeerplaats gereserveerd (bij de prijs inbegrepen). Eventuele extra auto’s kunnen gratis worden geparkeerd in de directe omgeving.

Tarieven en beschikbaarheid

Weekendverhuur september t/m juni
vrijdag 18.00 tot zondag 17.00 uur
2 nachten
€ 475,-

Weekverhuur tijdens schoolvakanties
vrijdag 18.00 tot vrijdag 11.00 uur
7 nachten
€ 1.250,-

Midweekverhuur tijdens schoolvakanties
maandag 11.00 tot vrijdag 11.00 uur
4 nachten
€ 1.100,-

Weekverhuur Kerst 2020
zondag 20 december 13.00 uur tot zondag 27 december 17.00 uur
7 nachten
€ 1.500,-

De huurprijs is inclusief BTW, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

Groepsaccommodatie nodig?

Voor grotere gezelschappen of meerdere gezinnen is het mogelijk om naast elkaar gelegen vakantiewoningen te combineren. Ook dan geldt een maximum van 4 personen uit verschillende huishoudens of één gezin per woning. Onze reserveringsmedewerkers helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte coronaproof combinatie, afhankelijk van de samenstelling van jouw gezelschap.