Home Vieren Plezierbreaks Break-in-box

Break-in-box

Draai het eens om!

Op je werk word je geacht out of the box te denken en bij een escape room is het de bedoeling dat je er uít komt. Bij de break-in-box van GH Events werkt het net andersom.

Mysterieuze kist
Jullie krijgen een kist. Hierin zit een mysterieus probleem dat je met je team moet oplossen. Maar de eerste vraag is: hoe krijg je de kist eigenlijk open? Zo begint dit spel, een goede samenwerking is vereist.

Minimale documentatie
Een museummedewerker heeft de kist, samen met minimale documentatie, gevonden in het museumdepot. De museummedewerkers hebben geen tijd om uit te zoeken wat er in de kisten zit. Aan jullie de vraag om dit te doen.

Pittige puzzels
De aanwijzingen bestaan uit pittige puzzels en raadsels. Om een tipje van de sluier op te lichten: alles draait om een verhaal uit de Tweede Wereldoorlog. Twee geliefden zijn elkaar uit het oog verloren. Maar niet uit het hart. Welk team weet als eerste de kist te openen, met de inhoud aan de slag te gaan, en het mysterie op te lossen? Probeer samen met je teamgenoten de break-in-box te openen en het mysterie te ontrafelen.

Spelen tegen andere teams
Het leuke van deze kisten is dat er drie identieke exemplaren zijn, waardoor je met teams tegen elkaar kunt spelen. Welk team lost het raadsel als eerste op? En lukt het de teams binnen de tijd?

Tarieven

Tijdsduur:

maximaal 90 minuten

Prijs:

€ 200,- per kist, minimale afname 2 kisten

7 deelnemers per kist

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.