Tai Chi

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Vele miljoenen mensen beoefenen Tai Chi in parken en op straat. En bij deze workshop van BuitenBusiness kan je het zelf ervaren op ons fortterrein! Tai Chi is een vorm van bewegen met als doel de gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Het is een goed medicijn tegen stress en bevordert de innerlijke rust.

Deze workshop is speciaal samengesteld voor de zakelijke markt, maar kan ook heel goed als familie-activiteit. Een no-nonse benadering zorgt ervoor dat zelfs de grootste cynicus overstag gaat en kan ervaren dat Tai Chi werkelijk rust brengt, voor balans zorgt en mensen met elkaar verbindt. Daarnaast is er ruimte voor humor en veel aandacht voor een dynamische interactie in de groep.

Programma

Na een korte uitleg ga je en aantal Tai Chi vormen beoefenen die gemakkelijk aan te leren zijn. Na deze oefeningen heb je weer frisse energie en een verhoogde creativiteit. Jullie sluiten af met ademhalingsoefeningen die nieuwe zuurstof naar de hersenen brengen.

Tarieven

Tot 10 personen € 495,–
Tot 20 personen € 545,–
Tot 30 personen € 695,–
Meer dan 30 personen: prijs op aanvraag

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.