Home Vieren Plezierbreaks Virtual Reality Games

Virtual Reality Games

Zet eens een andere bril op, een virtual reality bril van GH Events, en betreed een andere wereld. Je kunt kiezen uit twee enerverende spellen, ideaal voor een geslaagd uitje.

1. VR Moordspel (ca. 60 minuten)

De hoteleigenaar, een zeer vermogend man, is vermoord in zijn eigen hotel. Maar waarom? En hoe dan? Wie heeft het gedaan? Is jouw team in staat de juiste aanwijzingen te vinden, de moord op te lossen en de virtuele wereld weer een stukje veiliger te maken?

De mensen in je team kunnen dit mysterie oplossen, maar de aanknopingspunten liggen in de virtuele wereld. Eén van de deelnemers zet als eerste de VR-bril op, stapt een andere wereld binnen, kijkt goed rond en vertelt de anderen wat hij of zij ziet. Er gebeurt daar van alles, er verdwijnen zelfs mensen!

Alleen als het team goed samenwerkt en gegevens uit beide werelden aan elkaar koppelt lukt het om het mysterie van deze gruwelijke moord op te lossen. De gegevens liggen voor het oprapen, maar zien jullie ze?

2. La Casa de Papel (ca. 90 minuten)

Dit spel is gebaseerd op de gelijknamige succesvolle Netflix-serie. Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert. Onder begeleiding van ‘’el Professor’’ lossen jullie samen de meest uiteenlopende en uitdagende raadsels op, zodat jullie De Munt ongezien kunnen verlaten. Combineer de aanwijzingen uit de echte wereld met de puzzels uit de virtuele wereld en bundel jullie krachten. Verover zo veel mogelijk biljetten uit de beruchte kluis binnen 90 zenuwslopende minuten. Dit spel is ook te spelen met meerdere teams tegen elkaar!

Tarieven

Tijdsduur:

60 tot 90 minuten

Prijs:

€ 26,- per persoon, minimaal 16 deelnemers

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.