Home Vieren Plezierbreaks Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Vind je ‘Wie is de mol?’ leuk? Dan beloven we dat je 4 uur lang zal genieten tijdens ‘Wie is de Saboteur?’. Dit spel is speciaal voor ons op maat gemaakt en ontwikkeld  door Art of Events.

Met niet één, maar meerdere saboteurs!

De groepsleden kunnen van te voren in een onderonsje  aangeven of zij de saboteur willen zijn. Uiteindelijk zullen er meerdere saboteurs worden gekozen. In groepen van ongeveer 8 personen krijg je verschillende vragen en opdrachten. Ook speel je spannende uitdagingen tegen de andere teams. De groepen kunnen zelf kiezen welke activiteiten ze wel of niet willen doen om punten te behalen. Hierdoor kan je zelf beslissen of je voor een strategische aanpak gaat, of juist de onderdelen wil doen die je het leukste vindt. Ben je liever binnen? Of juist buiten? Wil je een actieve of een creatieve opdracht? Door het diverse aanbod is er voor ieder wat wils!

Wie is de winnaar?

Aan het einde stemt ieder groepslid individueel op wie hij/zij vermoedt dat de saboteur is in het groepje. Dit kan bonuspunten opleveren en wordt opgeteld bij de punten die zijn behaald tijdens de opdrachten. Het team met de meeste punten wint! En uiteraard wordt ook bekend gemaakt wie de beste Saboteur was.

Tijdsduur:

3 tot 4 uur

Prijs:

€ 27, 50 p.p. vanaf 20 personen

De prijzen zijn inclusief btw.