Home Vieren Plezierbreaks Workshop schapendrijven

Workshop schapendrijven

Op zoek naar een originele buitenactiviteit? Kies dan voor het programma ‘Schapendrijven met border collies’ van BuitenBusiness! Je gaat lekker in de buitenlucht aan de slag met de honden en schapen, en je leert op een leuke manier met elkaar samenwerken.

Het programma begint met een korte demonstratie, voorzien van deskundig commentaar van een schapendrijver. Hier wordt gebruik gemaakt van honden op verschillende niveaus. Maar uiteindelijk moet je natuurlijk zelf aan de slag! De schaapsherder leert je de basistechnieken van het schapendrijven en legt uit hoe je de commando’s bij de honden gebruikt. Na deze uitleg ga je zelf de schapen over een parcours drijven. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan; de beste stuurlui staan immers aan wal. Natuurlijk word je wel begeleid, en wordt de samenwerking tussen mens en dier op humoristische wijze uitgelegd.

Het grote finalespel

De workshop eindigt met een spannend spel met een competitief element waarbij alle deelnemers samen met de dieren een uitdaging aangaan. De inhoud is geheim tot het moment van dit spel aanbreekt… Maar één ding staat vast: het wordt een onvergetelijke afsluiting van deze inspirerende en humoristische activiteit.

Tarieven

Prijs:
Tot 9 personen € 795,–
Tot 19 personen € 995,–
Tot 29 personen € 1.250,–
30 personen of meer: prijs op aanvraag
Bovenstaande prijs is exclusief btw en reiskosten.