Home Vieren Vieren in de winter

Vieren in de winter

Stel je voor: met vrienden of familie buiten rond het vuur, onderuitgezakt in een warme deken, met een glas glühwein uit de ketel of warme chocolademelk in de hand.

Ook in de winterperiode, van oktober tot en met maart, is Fort aan de Klop een perfecte plek voor je verjaardag, jullie trouwdag of de jaarlijkse familiedag. Rond de kampvuren staan gezellige picknickbanken en er liggen fleecedekens klaar. Winterse drankjes, bites, fakkels en kaarslicht maken het winterse gevoel compleet. Te koud of te nat? In het knusse Wachthuis is het warm en behaaglijk!

4 manieren om iets te vieren in de winter

Een Snertborrel of Winter Barbecue? Gewoon een Winterse Borrel? Of wil je liever een Winter Walking Dinner? Krijg je er keuzestress van? Om je een beetje op weg te helpen hier onze vier suggesties voor je winterfeestje:

Aan mogelijkheden geen gebrek!

Wil je toch iets anders? De mogelijkheden zijn legio: van borrel tot brunch, van high tea tot bourgondisch buffet. Het enige wat vast staat is een knusse, winterse sfeer op een historische locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team denkt graag met je mee!