Home Vieren Vieren in de winter

Vieren in de winter

Stel je voor: met vrienden of familie buiten rond het vuur, onderuitgezakt in een warme deken, met een glas glühwein uit de ketel of warme chocolademelk in de hand. Onze winterse arrangementen zijn te boeken van half oktober tot en met maart.

Ook buiten het hoogseizoen is Fort aan de Klop een perfecte plek voor je verjaardag, jullie bruiloftsfeest (ceremonie niet mogelijk) of de jaarlijkse familiedag. Rond de kampvuren staan gezellige steigerhouten banken en er liggen fleecedekens klaar. Winterse drankjes, eten en haardvuren maken de sfeer compleet. Te koud of te nat? In ’t knusse Wachthuis is het warm en behaaglijk!

Verschillende manieren om iets te vieren in de winter

Een (F)linke soepborrel of Winter Barbecue? Gewoon een Winterse Borrel? Of wil je liever het Waterliniebuffet? Krijg je er keuzestress van? Om je een beetje op weg te helpen hier onze suggesties voor je winterfeestje:

Aan mogelijkheden geen gebrek

Wil je toch iets anders? Bijvoorbeeld een feestelijke lunch? Dat is ook bespreekbaar. Het enige wat vaststaat is een knusse, winterse sfeer op een historische locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel eens met onze collega’s van Sales & Reserveringen (tijdens kantooruren bereikbaar op 030 – 266 0555).