Snertborrel

Een winterse borrel, inclusief maaltijd, waarna iedereen goed gevuld naar huis gaat.

€ 31,25 p.p.
Voor gezelschappen vanaf 20 personen, 2-uurs arrangement

Onze Snertborrel is een winterse borrel mét een stevige maaltijd, waarna iedereen goed gevuld naar huis gaat. Voor jou en je gasten staat een stomende pan snert met rookworst klaar. Daarnaast hebben we voor iedereen een Frankfurter worstje en een hamburgertje. Hiermee kan je zelf een broodje samenstellen. Want op ons buffet vind je verder brood, een relish van augurk en zilverui, ingelegde paprika, komkommer, tomaat, mesclun, mosterd, barbecuesaus en een pittige chutney.

Ook vega!

Natuurlijk houden we rekening met vegetariërs! Behalve snert met rookworst, maken we graag een vegetarische uitvoering. Verder serveren we haloumi en een vegetarische gehaktbal. Geef bij je reservering wel even aan hoeveel vegetariërs er komen.

Kinderen

Deze winterse ervaring is ook leuk voor kinderen. Voor hen is er fris, sap en limonade in vrolijke kleuren en een zakje chips. Naast de worstjes en burgers krijgen zij marshmallows om boven het vuur te roosteren. Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 16,25 p.p. Kinderen tot 4 jaar schuiven gratis aan.

Winters drankenarrangement

Bij de Snertborrel schenken wij dranken volgens ons winterse drankenarrangement.

Extra borrelhapjes, bestelde dranken die niet in het arrangement vallen of besteld worden buiten de besproken tijden worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.