Snertborrel

Een Winterse Borrel, inclusief maaltijd, waarna iedereen goed gevuld naar huis gaat

Let op: tijdens de huidige maatregelen is de Snertborrel alleen te reserveren van 15.00 tot 17.00 uur (voor gezelschappen vanaf 30 personen – na scannen van de Corona Check app).

€ 32,25 p.p

De Snertborrel is een Winterse Borrel en maaltijd in één. Lekker om je verjaar-, trouw- of familiedag mee te vieren.

Er staat een dampende ketel stevige snert klaar voor je gasten (op verzoek ook vegetarische snert). Behalve soep krijgt iedereen pulled jackfruit en een hamburgertje. Met relish van augurk en zilverui, ingelegde paprika, komkommer, tomaat, mesclun, mosterd, barbecuesaus en pittige chutney beleg je zelf je broodje. Vergeet niet een marshmallow te roosteren bij het haardvuur.

Tijdens de Snertborrel schenken we alle soorten koffie en thee, warme chocomel, fris en biosap, bieren, glühwein en huiswijn (gedestilleerde dranken en verse jus d’orange zijn niet inbegrepen).

Is het écht allesbehalve snertweer? Dan maakt onze chef een soep die beter past bij het weer van het moment.

Kinderen

Deze winterse ervaring is ook leuk voor kinderen. Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 17,- p.p. Kinderen tot 4 jaar schuiven gratis aan.

Extra borrelhapjes, bestelde dranken die niet in het arrangement vallen of besteld worden buiten de besproken tijden worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.