Home Vieren Vieren in de zomer

Vieren in de zomer

Ben je bijna jarig? Bestaat je bedrijf 10 jaar? Zijn jullie nét getrouwd of al 25 jaar een stel? Of wil je je oude klasgenoten weer eens zien? Vier het bij ons. Je bent van harte welkom met je gezelschap van 50 tot 100 personen.

Terras met buitenbar op een groen eiland aan de rand van de stad

Het overdekte terras met eigen bar voor de grote loods is de ideale plek om je gasten te trakteren op een lunch, borrel of barbecue. Zin in een spelletje? Op het Terraseiland kunnen jullie jeu de boules spelen. Of leen materialen om te sjoelen, Kubben of voetballen. Valt er onverhoopt een spatje regen? Geen punt: onder de tent en in de grote loods blijven al je gasten droog. Deze plek reserveer je van maandag tot en met zaterdag exclusief voor jouw gezelschap voor € 650,-

Iets vieren met een klein gezelschap?

Met minder dan 50 personen kun je de buitenbar niet afhuren, maar wel een plekje zoeken op het Terraseiland en bestellen van de menukaart. Wil je na afloop één rekening? Dat kan als je bij aankomst bij de buitenbar om een feestbuzzer vraagt. Je hoeft niet te reserveren, met ruim 300 zitplaatsen is er altijd plek genoeg.