Home Zakelijk Eten & drinken

Eten & drinken

Bij een zakelijke bijeenkomst wil je natuurlijk goed eten en drinken. Met ons vergaderarrangement en het uitgebreide lunchbuffet komen je gasten niets tekort tijdens een lange vergaderdag.

In brasserie ’t Wachthuis serveren wij dagelijks de Officierslunch in de vorm van een coronaproof buffet (handdesinfectiemiddel aanwezig, zitplaatsen op 1,5 meter afstand, één buffet of lunchtafel per groep). Met mooi weer kunnen jullie buiten eten op ons zonnige terras. Geen tijd voor een uitgebreide lunch? Geeft niks! Wij verzorgen een werklunch in de zaal. Voor de lekkere trek bieden wij verschillende versnaperingen, zoet en hartig.

Standaard vergaderarrangement

1 dagdeel onbeperkt koffie, thee en Fortwater in de zaal

€ 8,75 p.p.

1 dag onbeperkt koffie, thee en Fortwater in de zaal

€ 12,50 p.p.

(Fris)dranken in de zaal

naar afname

Officierslunch

€ 21,- p.p.

Onze Officierslunch

Kom genieten van een royaal buffet met diverse broodsoorten, hartig en zoet beleg waaronder een vegetarische spread (zoals hummus of muhammara), huisgemaakte soep, salade, vers fruit, streeksappen, verse jus d’orange, melk en karnemelk.

Daarnaast is het mogelijk om hier supplementen aan toe te voegen voor een kleine meerprijs. Denk hierbij aan een kroket of vegetarische quiche. Bekijk de brochure hieronder voor de mogelijkheden!

Een passend arrangement voor ieder moment

Hoe zakelijk je bijeenkomst op Fort aan de Klop er ook uitziet, of in welk seizoen je ook komt, wij hebben voor ieder moment een passend arrangement. Van ontbijt tot borrel en van barbecue tot buffet. Kies maar uit! In de brochures Eten en Drinken (hieronder) vind je alle informatie over onze arrangementen in de zomer en winter.