Home Zakelijk Eten & drinken

Eten & drinken

Bij een zakelijke bijeenkomst hoort natuurlijk de nodige versnapering. In onze sfeervolle en historische brasserie het Wachthuis komt een Officierslunch prima tot zijn recht. Met mooi weer is ons zonnige terras geopend waar je met je gezelschap ook lekker kan zitten.

Heb je geen tijd om uitgebreid te lunchen? Ook dat is geen probleem. Dan verzorgen wij een werklunch in de zaal. Voor de lekkere trek bieden wij verschillende zoete en hartige versnaperingen. Daarnaast kan je je zakelijke bijeenkomst op Fort aan de Klop natuurlijk ook afsluiten met een borrel of diner.

Standaard vergaderarrangement

1 dagdeel onbeperkt koffie, thee en Fortwater in de zaal

€ 7,50 p.p.

1 dag onbeperkt koffie, thee en Fortwater in de zaal

€ 11,- p.p.

(Fris)dranken in de zaal

naar afname

Officierslunch

€ 20,25 p.p.

Onze Officierslunch

Voor € 20,25 p.p. kan je genieten van een royaal buffet met diverse broodsoorten, huisgemaakte soep, zowel zoet als hartig beleg – waaronder een vegetarische spread (zoals hummus en baba ganoush), vers fruit, salades en garnituren, vers geperste jus d’orange, streeksappen, melk en karnemelk.

Daarnaast is het ook mogelijk om hier supplementen aan toe te voegen voor een kleine meerprijs. Denk hierbij aan een kroket, een kaasbroodje of vegetarische quiche. Bekijk de brochure hieronder voor de mogelijkheden!