Home Zakelijk Eten & drinken

Eten & drinken

Bij een zakelijke bijeenkomst wil je natuurlijk goed eten en drinken. Met ons vergaderarrangement en de Officierslunch komen je gasten niets tekort tijdens een lange vergaderdag.

Standaard vergaderarrangement

1 dagdeel onbeperkt koffie, thee en Fortwater in de zaal

€ 8,75 p.p.

1 dag onbeperkt koffie, thee en Fortwater in de zaal

€ 12,50 p.p.

(Fris)dranken in de zaal

naar afname

Officierslunch

€ 21,- p.p.

Onze Officierslunch als coronaproof pakket

We serveren de Officierslunch voor onze vergadergasten coronaproof als pakket, met daarbij verse huisgemaakte soep. In het pakket zitten een luxe desempistolet met beleg naar keuze, salade, biologisch sapje van Schulp, handfruit en een muffin. Bij mooi weer kunnen je gasten hun lunch meenemen naar het terras.

Vanaf september bieden we de Officierslunch ook weer in buffetvorm aan.

Een passend arrangement voor ieder moment

Hoe zakelijk je bijeenkomst op Fort aan de Klop er ook uitziet, of in welk seizoen je ook komt, wij hebben voor ieder moment een passend arrangement. Van ontbijt tot borrel en van barbecue tot buffet. Kies maar uit! In de brochures Eten en Drinken (hieronder) vind je alle informatie over onze arrangementen in de zomer en winter.

In verband met de huidige maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn de Winter Barbecue, (F)linke Soepborrel, het Waterliniebuffet en de Winterse Borrel tijdelijk niet verkrijgbaar en presenteren we de Officierslunch als pakket in plaats van op een buffet.