Home Zakelijk normaal Vergaderbreaks All-in teambuilding

All-in teambuilding

Bij het all-in teambuildingsarrangement op Fort aan de Klop geniet je van de beste activiteiten van Art of Events en tegelijkertijd van een prachtige en historische plek. Bij dit arrangement is de hele dag voor jou geregeld! Je kan een keuze maken uit onderstaande spelprogramma’s:

• U Deugt, wij deugen
• Mobilisatiespel
• De grote verwarring
• Kidnappend
• Wie is de Saboteur?
• The Ultimate Expedition

Welk spelprogramma je ook kiest, het zal in ieder geval een bijzondere dag worden met actie, interactie, vermaak en heerlijk eten en drinken. We ontvangen je met koffie, thee en appelgebak waarna je aan de spelprogramma’s begint. De actieve dag wordt afgesloten met een gezellige, ontspannen barbecue (ook in de winter).

U deugt, wij deugen

‘U deugt, wij deugen’ is een unieke combinatie van individueel en teamspel met een hoog vermaakgehalte. Het toegankelijke programma bestaat uit een mix van verschillende denkspellen en doe-opdrachten en stuurt je het hele fortterrein op. Van actief tot recreatief, en van redelijk eenvoudig tot hartstikke moeilijk. Aan het eind wordt op een bijzondere wijze duidelijk welk team heeft gewonnen en het meeste deugt!

Mobilisatiespel

Lijkt voorgaand spelprogramma je leuk, maar wil je het graag met de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie combineren? Dan is het ‘Mobilisatiespel’ een goede keus! Dit spel is een speciale versie van ‘U deugt, wij deugen’, met een militair en geschiedkundig tintje. Beide programma’s zijn geschikt voor een brede doelgroep, van jong tot oud.

De grote verwarring

Een origineel, interactief en humoristisch teambuildingsprogramma waarbij de groep verward wordt met ‘weer een nieuwe lading kansloze herintreders der maatschappij’. Wat volgt is een wel heel bijzonder ‘intake programma’ met diverse groepsactiviteiten.

Kidnapped

De middag begint met een ‘doodgewoon’ kopje koffie. Op dat moment leeft iedereen nog in de veronderstelling dat het ontspannen uitstapje weldra zal beginnen. Maar niets is minder waar! Al gauw komt een undercover journalist het fort binnen met de boodschap dat de groep geen natuurwandeling gaat maken. Ze zijn onder valse voorwendselen naar de locatie gelokt door het geheimzinnige ‘Genootschap der Deugden’… Het lot van deze wereld ligt in jullie handen!

Wie is de Saboteur?

Vind je televisieprogramma’s zoals ‘Wie is de Mol’ ook zo leuk? Dan is het genieten voor je bij ‘Wie is de Saboteur!’ In dit speciaal op maat gemaakte en voor Fort aan de Klop ontwikkelde spelprogramma is er niet één, maar zijn er meerdere saboteurs aanwezig. Wij dagen je uit om naast het verdienen van zoveel mogelijk punten, ook de saboteur in jullie groep te ontdekken!

The Ultimate Expedition

‘The Ultimate Expedition’ is een spel geïnspireerd door fantastische en uitdagende programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’, ‘Wie is de Mol’, ‘Fort Boyard’, ‘The Big Escape’, ‘Kroongetuigen’, etc., maar natuurlijk wel verrassend anders en op maat gemaakt naar uw gezelschap!

Tarieven

Prijs:

Op aanvraag

Inclusief:

Ontvangst met koffie, thee en appelgebak, spelprogramma’s, pauzedrankje en borrelnootjes, en barbecue (inclusief dranken).