Home Zakelijk normaal Vergaderbreaks Mobiele escape room

Mobiele escape room

Een escape room… Je hebt er vast wel eens van gehoord, gezien de populariteit van dit spannende spel. Een escape room is eigenlijk een tijdscapsule. Met een team word je opgesloten in een ruimte met als missie om binnen een afgesproken tijd uit de kamer te ontsnappen. De deur zit op slot, en er is nergens een sleutel te bekennen… Het spel is begonnen!

Freakshow Fenomena Logica

Freakshow Fenomena Logica van Freakshow Escape is zo’n escape room, maar dan net anders. Het is een mobiele escape room in de vorm van een rondreizend circus, dat bij de eerste aanblik al een eigenaardig geheel biedt. Als bezoeker word je benaderd door de intimiderende circusdirecteur Zlatan. Hij promoot zijn freakshow en de meest succesvolle act: de Bearded Lady. Echter geeft de Bearded Lady geen show, maar vertelt haar geheimzinnige verhaal en vraagt je om hulp. Ze verzoekt de bezoekers Zlatan’s slaapvertrek te betreden terwijl zij de wacht houdt. Eenmaal binnen is niets wat het lijkt. De ontdekkingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op… Lukt het jou om te ontsnappen voordat Zlatan terugkeert?

Spannende teambuilding

Met een goede mix van logisch nadenken, heldere communicatie en verbazingwekkende creativiteit is het mogelijk om te ontsnappen uit het universum van Zlatan en het lot van de Bearded Lady te veranderen!

Tarieven

Tijdsduur:

15 tot 20 minuten per groepje van 2 tot 5 personen

Prijs:

Starttarief € 795,95 voor de eerste 20 personen, daarna € 19,95 p.p.

De prijzen zijn inclusief btw.