Home Zakelijk normaal Vergaderbreaks Workshop schapendrijven

Workshop schapendrijven

Op zoek naar een originele buitenactiviteit? Kies dan voor het programma ‘Schapendrijven met border collies’ van BuitenBusiness! Je gaat lekker in de buitenlucht aan de slag met de honden en schapen, en je leert op een leuke manier met elkaar samenwerken. Deze activiteit is een manier om als team effectiever te leren functioneren. Op een unieke manier krijg je als groep inzicht in jullie communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken.

Demonstratie

De workshop bestaat uit diverse onderdelen waarbij de teamgeest op inspirerende en humoristische wijze wordt gevoed. Daarnaast kunnen jullie na afloop ook serieuzer worden geëvalueerd om te zien wat er goed of fout is gegaan in de samenwerking. De activiteit start met een korte demonstratie, voorzien van deskundig commentaar. Hier wordt gebruik gemaakt van honden op verschillende niveaus.

Zelf werken met honden en schapen

Maar uiteindelijk moet je natuurlijk zelf aan de slag! De schaapsherder leert je de basistechnieken van het schapendrijven en legt uit hoe je de commando’s bij de honden gebruikt. Na deze uitleg ga je zelf de schapen over een parcours drijven. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan; de beste stuurlui staan immers aan wal. Natuurlijk word je wel begeleid, en wordt de samenwerking tussen mens en dier op humoristische wijze uitgelegd.

Het grote finalespel

De workshop eindigt met een spannend spel met een competitief element waarbij alle deelnemers samen met de dieren een uitdaging aangaan. De inhoud is geheim tot het moment van dit spel aanbreekt… Maar één ding staat vast: het wordt een onvergetelijke afsluiting van deze inspirerende teambuilding.

Op maat gemaakt

Het programma is inclusief een telefonisch intake-gesprek; de inhoud van de workshop wordt afgestemd op het doel van je bijeenkomst. Zo kan je het bijvoorbeeld inzetten als hulpmiddel bij de ontwikkeling van veranderingsprocessen, interne communicatie of resultaat gericht werken.

Tarieven

Tot 9 personen € 795,–
Tot 19 personen € 995,–
Tot 29 personen € 1.250,–
30 personen of meer: prijs op aanvraag

Bovenstaande prijs is exclusief btw en reiskosten.