Circus Snor speelt Fête Magnifique

Hooggeëerd publiek. Op 31 augustus en 1 september staat Circus Snor weer op ons fortterrein. Komt dat zien, komt dat zien.

Kom je naar het circus?

Circus Snor is een gezellig en speels circus dat iedere zomer met een nieuwe voorstelling door Nederland reist. Vaste prik tijdens de zomertour: het circusweekend bij ons. In twee dagen tijd spelen de artiesten hun nieuwste show ‘Fête Magnifique’ maar liefst 4 keer.

Tijdens ‘Fête Magnfique’ zie je de meest knappe kunsten, laat je je verrassen en moedigen de artiesten je aan om ook zelf aan de slag te gaan. Want alleen kijken naar een voorstelling, daar doen ze niet aan bij Circus Snor. Voor de show en in de pauze kan iedereen zijn of haar innerlijke kind even los laten bij de Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of laat een snor zetten.

Circus Snor komt naar Fort aan de Klop. En wel op:

Zaterdag 31 augustus
Voorstellingen om 11.00 en 16.00 uur

Zondag 1 september
Voorstellingen om 11.00 en 16.00 uur

De show duurt in totaal ongeveer 2 uur, inclusief pauze. Voor de show en in de pauze kun je je even helemaal laten gaan bij de Kinderkaravaan.

Tickets

Kaartjes voor de show kosten € 14,- per stuk (+ 75 cent boekingskosten) en zijn te koop via de website van Circus Snor. Elke circusbezoeker heeft een kaartje nodig, behalve kinderen t/m 2 jaar (die mogen gratis mee op schoot).