Home Zakelijk

Inspirerende locatie voor je zakelijke bijeenkomst

Ons forteiland is een bijzondere, historische locatie voor je zakelijke bijeenkomst. De plek mag dan een rijke geschiedenis hebben, de vergaderzalen zijn voorzien van alle eigentijdse gemakken en comfort. Je vindt de zalen in verschillende bijgebouwen, verspreid over het eiland. En vanuit iedere zaal stap je zo naar buiten. Lekker om even een frisse neus te halen, of om de vergadering voort te zetten aan een picknicktafel als de zon schijnt.

Coronaproof

De anderhalvemetermaatregel is terug van weggeweest. Het goede nieuws is dat je op onze locatie alle ruimte hebt om afstand te houden.

Al onze zalen zijn goed geventileerd en voorzien van handdesinfectiemiddel en CO2-meters, die aangeven wanneer het verstandig is een (extra) raam te openen of even alle ramen en deuren tegen elkaar in open te zetten. We serveren onze vergaderlunch in coronaproof pakketten.

Deelnemers aan zakelijke bijeenkomsten zijn van overheidswege verplicht om bij aankomst met de CoronaCheck-app aan te tonen dat zij toegang hebben tot de horeca.

In de speciale brochure lees je alles over coronaproof vergaderen op Fort aan de Klop: