Home Zakelijk

Zakelijke bijeenkomsten

Eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Een vergadering, heidag, bedrijfsuitje, training, jubileum of lezing… Fort aan de Klop is een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Centraal gelegen, goed bereikbaar, midden in het groen en helemaal ingericht volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook in de huidige tijd kun je je gasten hier verantwoord en gastvrij ontvangen, zij het met minder grote groepen dan gebruikelijk.

Vanuit de vergaderzalen loop je zó het fortterrein van 2 hectare op. Mocht je wat tijd over hebben tijdens je bijeenkomst, aarzel dan zeker niet om het historische terrein te verkennen.

Er is een hoop mogelijk

In de monumentale artillerieloodsen zijn lichte en prettige ruimtes gecreëerd voor overleg, training en vergadering. Je kunt kiezen uit zaal D1 of D2 voor maximaal 4 personen, Zaal F voor maximaal 12 personen in theateropstelling en zaal E waar we maximaal 15 gasten kunnen ontvangen. Grotere gezelschappen, tot 30 personen, kunnen terecht in Loods A.*

We serveren de Officierslunch voor onze vergadergasten coronaproof als pakket, met daarbij verse huisgemaakte soep. In het pakket zitten een luxe desempistolet met beleg naar keuze, salade, biologisch sapje van Schulp, handfruit en een muffin. Bij mooi weer kunnen je gasten hun lunch meenemen naar het terras.

*Reserveringen worden gemaakt onder voorbehoud van de op het moment van uitvoering geldende maatregelen van de Rijksoverheid.