Home Zakelijk

Vergaderen in de 1,5-metersamenleving

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is alles nu even anders dan normaal. Ook onze vergaderzalen zijn aangepast, zodat je veilig en verantwoord terecht kunt met je gasten.

De informatie onder deze lijn is van toepassing op de normale situatie, als geen maatregelen van kracht zijn.

Zakelijke bijeenkomsten

Eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Een vergadering, heidag, bedrijfsuitje, training, jubileum of lezing… Fort aan de Klop is een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten! Centraal gelegen, goed bereikbaar en midden in het groen. Vanuit de loodsen loop je zó het fortterrein van 2 hectare op. Mocht je wat tijd over hebben tijdens je bijeenkomst, aarzel dan zeker niet om het historische terrein te verkennen.

Er is een hoop mogelijk

In de monumentale artillerieloodsen zijn lichte en prettige ruimtes gecreëerd voor overleg, training en bijeenkomst. De kleinste ruimte is geschikt voor 10 personen, de grootste voor 70.
Eten en drinken kan in ons oude wachthuis. Hier krijgt de middag vanzelf een historisch tintje met onze Officierslunch. En is het mooi weer? Dan kan je lekker op ons zonnige terras zitten. Je kan er zelfs voor kiezen om met je gezelschap te overnachten voor bijvoorbeeld een meerdaagse bijeenkomst.