Home Zakelijk

Zakelijke bijeenkomsten

Eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Een vergadering, heidag, bedrijfsuitje, training, jubileum of lezing… Fort aan de Klop is een inspirerende en betaalbare locatie voor bedrijfsbijeenkomsten! Centraal gelegen, goed bereikbaar en midden in het groen. Vanuit de loodsen loop je zó het fortterrein van 2 hectare op. Mocht je wat tijd over hebben tijdens je bijeenkomst, aarzel dan zeker niet om het historische terrein te verkennen.

Er is een hoop mogelijk

In de monumentale artillerieloodsen zijn lichte en prettige ruimtes gecreëerd voor overleg, training en bijeenkomst. De kleinste ruimte is geschikt voor 12 personen, de grootste voor 70.
Eten en drinken kan in ons oude wachthuis. Hier krijgt de middag vanzelf een historisch tintje met onze Officierslunch. En is het mooi weer? Dan kan je lekker op ons zonnige terras zitten. Je kan er zelfs voor kiezen om met je gezelschap te overnachten voor bijvoorbeeld een meerdaagse bijeenkomst.

Wintervergaderactie: 50% korting op zaalhuur én...... warme chocolademelk voor al je gasten!

 

Ook in de winter is het heerlijk vergaderen op Fort aan de Klop! Alle vergaderzalen zijn knus en lekker warm. Buiten branden gezellige vuurtjes en lichtjes. Kom je vergaderen in december, januari of februari, dan geven wij 50% korting op zaalhuur én we trakteren alle vergadergasten op warme chocolademelk!