Home Zakelijk Zakelijk evenement

Je evenement op Fort aan de Klop

eiland vol mogelijkheden

Dé plek voor je conferentie of zakelijke festival in Utrecht

Je vindt Fort aan de Klop in de stad Utrecht, maar toch in het groen. Midden in het land, uit alle richtingen goed te bereiken met de fiets, auto of bus. De zalen liggen verspreid over het eiland in aparte gebouwen. Iedere zaal heeft een terras en ramen die open kunnen, dus er is altijd genoeg licht en lucht.

Tel daar bij op de buitenruimte, het eten en drinken en onze gastvrijheid en je hebt de locatie voor je zakelijke evenement gevonden.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Een grote zaal voor het plenaire deel van je congres? Met subzalen erbij? Op ons eiland hebben we dat allemaal voor je. Van mei tot en met september kun je ook de ruimte buiten gebruiken voor deelpresentaties of workshops. Of nog leuker: pak uit met je eigen zakelijke festival.

Loods A als middelpunt van je evenement

Mobilisatie- of garageloods A, de reus onder onze zalen, is dé centrale ruimte voor je evenement op ons fort.

Binnen én buiten – van mei tot en met september
Huur je Loods A in het warme seizoen, dan krijg je het terras met de buitenbar onder de festivaltent erbij voor je koffiepauze, lunch, borrel of barbecue. Je ontvangt dan maximaal 150 gasten. Reserveer extra ruimte binnen en buiten en je kunt nog meer mensen uitnodigen.

Op sommige dagen is er zelfs ruimte voor je XL evenement: je zakelijke festival, productpresentatie of conferentie met meer dan 150 mensen.

Binnen – van oktober tot en met maart
In de koudere maanden passen in Loods A 100 stoelen. De zalen in de houten artillerieloodsen D, E en F en de brasserie in het Wachthuis zet je in voor deelpresentaties, workshops of optredens.

Alles wat je nodig hebt in onze zalen

Alle zalen hebben een beeldscherm, flipover, wifi en een vergaderkist met kantoorartikelen. In Loods A staan ook nog de geluidsinstallatie met microfoon, de katheder en de elektronische flipover voor je klaar. Tip: neem je eigen technicus mee of besteed de techniek uit aan onze partner Wouter Vink.

Hup, naar buiten – van mei tot en met september

Onder de tent bij Loods A, op de fortwal, in de romneyloods en onder de starshade-tenten vind je de juiste plaats voor elke subsessie, workshop en activiteit.

Gebruik onze ervaring voor jouw festival

Omdat we zelf festivals organiseren, hebben we veel contacten. We helpen je graag aan een foodtruck, live muziek, een geschikte act of activiteit. Vertel ons wat je van plan bent en we denken met je mee.

‘Toen ik een groene plek zocht om mijn collega’s mee naartoe te nemen, dicht bij de stad, met een informele sfeer en veel ruimte, wist ik meteen wie ik moest bellen. De combinatie van de zalen met de diversiteit van het terrein buiten is een dikke plus: voor elke activiteit vind je een geschikte plek.’
Marjolijn Coops, organisator CVOM Academy Festival

Pak je het toch wat bescheidener aan? Kijk op de pagina over vergaderen en trainen.