BLOG

Op deze pagina vind je artikelen, berichten en filmpjes over Fort aan de Klop. Van vroeger, van nu…

Familiefestival Kermis de Klop

9 & 10 juni 2019 Van de derde editie van Kermis de Klop gaan we weer een groot familiefeest maken. Kinderworkshops, muziek, theater, circus en lekker eten & drinken. Kom allemaal en laat je verrassen!

Wat een cadeau!

Campinggast Coen had wel een heel bijzondere manier om ons te bedanken.
Wat waren we blij verrast…

Cabaret in een circustent

Op 25 augustus 2018 trad Janneke Jager op in de tent van Cirque Moustache. Een unieke voorstelling op Fort aan de Klop!

Hoera! Wij zijn Kidsproof!

Fort aan de Klop wordt door Kidsproof Utrecht bestempeld als fijne plek om heen te gaan met je kinderen. Lees hier waarom. En doe meteen leuke tips op voor andere uitjes in Utrecht en omgeving!

Tweede editie Kermis de Klop: een groot feest

De tweede editie van Kermis de Klop zit erop… En wat hebben we genoten met z’n allen. In deze blog kijken we met twee bezoekers terug op een geslaagd Pinksterweekend.

De mollenvanger uit Harmelen

Even voorstellen: de heer De Heer (80). Een energieke, goedlachse man die ons soms een handje helpt op het fortterrein. Waarmee? Met het vangen van mollen!

Zakelijke bijeenkomst? Peter is er voor je!

Peter werkt vanaf het begin bij ons op het fort. In deze blog vertelt hij hoe dat zo gekomen is, hoe zijn zijn werk doet als gastheer bij zakelijke bijeenkomsten én hij verklapt wat zijn favoriete plekje is op het forteiland.

Freek over Kermis de Klop

Vrijwilliger Freek zet zich al vele jaren in voor Stichting Make-A-Wish Nederland. Vorig jaar verkocht hij muntjes op Kermis de Klop én nam hij de cheque in ontvangst. Freek vertelt hoe het is om als vrijwilliger te helpen op ons familiefestival.

Na 55 jaar terug op Fort aan de Klop

Hij bracht een deel van zijn jeugd door op Fort aan de Klop. We spreken dan over eind jaren ’50, begin jaren ’60 van de vorige eeuw. Dit verhaal gaat over Ad Meeuwsen, die na 55 jaar terugkeerde naar ons fort.

Filmpje van School voor Presentatiecoaching

De School voor Presentatiecoaching is een vaste vergadergast op ons fort. Zij maakten een prachtig filmpje over hun opleiding tot professioneel presentatiecoach. ‘Op Fort aan de Klop heb je het gevoel er even helemaal uit te zijn’, zegt Arold Langeveld, hoofddocent bij de SVPC.