Home Vieren

Iets te vieren?

Het hele jaar door ben je van harte welkom om bij ons je verjaardag, jubileum, familiereünie of vriendenuitje te vieren!

Fort aan de Klop is een prachtige locatie voor het geven van verschillende feesten of partijen. We bieden diverse arrangementen aan voor ieder gezelschap. Zo kan je je verjaardag of jubileum vieren in het Wachthuis of een receptie houden onder onze tent met buitenbar. Ook kan je reserveren voor een high tea, borrel of een gezellige lunch. Zowel in de zomer als in de winter kan je bij ons terecht.

Plezierbreaks

Ons fortterrein van 2 hectare, omgeven door grachten en fortwallen, is een perfecte locatie voor leuke activiteiten. Wil je de dag écht onvergetelijk maken? Combineer je feest dan met een vermakelijke workshop! Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondleiding door het fort? Of een workshop schermen? Kijk bij de plezierbreaks of vraag ons naar de mogelijkheden!

Geen stekkers, geen drumstel

De rustieke sfeer op Fort aan de Klop is juist dé reden om voor onze locatie te kiezen. Ons fort leent zich niet voor luidruchtige feesten met livemuziek of dj’s. Brasserie het Wachthuis sluit om 23.00 uur.