Home Vieren

Iets te vieren?

Ook in de anderhalvemetersamenleving ben je van harte welkom om bij ons je verjaardag, bruiloft, jubileum, familiereünie of vriendenuitje te vieren.

Fort aan de Klop is een prachtige locatie voor jouw partij, ook in deze bijzondere tijd. Onze locatie is heringericht en we hebben onze werkwijze aangepast, zodat we voldoen aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en Veiligheidsregio. Zo kan je je feestje op een verantwoorde manier vieren met een gezelschap van 30 tot 50 personen.*

*Reserveringen worden gemaakt onder voorbehoud van de op het moment van uitvoering geldende maatregelen van de Rijksoverheid.

Het hele jaar door ben je van harte welkom om bij ons je verjaardag, bruiloft, jubileum, familiereünie of vriendenuitje te vieren.

Fort aan de Klop is een heerlijke plek voor als je wat te vieren hebt. We bieden diverse arrangementen aan voor ieder gezelschap. Zo kan je in de zomer je verjaardag of jubileum vieren met een borrel of barbecue onder onze tent met buitenbar. Hier is plaats voor 30 tot 50 volwassenen. In de winter hebben we feestelijke Winterspecials en dan zit je bij knisperende houtvuren op het winterterras of warm en droog in ’t Wachthuis (30 personen) of Loods A (30 tot 50 personen). Het hele jaar door kan je dus bij ons terecht.

Geen stekkers, geen drumstel

De rustieke sfeer op Fort aan de Klop is juist dé reden om voor onze locatie te kiezen. Ons fort leent zich niet voor luidruchtige feesten met livemuziek of dj’s. Akoestische muziek is in overleg toegestaan en achtergrondmuziek op restaurantniveau kan altijd. Fort aan de Klop sluit om uiterlijk 23.00 uur.