Home Vieren

Iets te vieren?

Ook in de anderhalvemetersamenleving ben je van harte welkom om bij ons je verjaardag, jubileum, familiereünie of vriendenuitje te vieren.

Fort aan de Klop is een prachtige locatie voor het geven van verschillende feesten of partijen, ook in deze bijzondere tijd. Onze locatie is heringericht en onze werkwijze aangepast, zodat we voldoen aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en Veiligheidsregio. Zo kan je je verjaardag of jubileum op een verantwoorde manier vieren met een borrel of barbecue bij de buitenbar onder onze tent. Dit kan van maandag t/m zaterdag met een gezelschap van 20 tot 60 personen.

De informatie onder deze lijn is van toepassing op de normale situatie, als geen maatregelen van kracht zijn.

Het hele jaar door ben je van harte welkom om bij ons je verjaardag, jubileum, familiereünie of vriendenuitje te vieren!

Fort aan de Klop is een prachtige locatie voor het geven van verschillende feesten of partijen. We bieden diverse arrangementen aan voor ieder gezelschap. Zo kan je je verjaardag of jubileum vieren in ’t Wachthuis of in de zomermaanden een borrel of barbecue houden onder onze tent met buitenbar. In de winter hebben we feestelijke Winterspecials. Het hele jaar door kan je dus bij ons terecht.

Plezierbreaks

Ons fortterrein van 2 hectare, omgeven door grachten en fortwallen, is een perfecte locatie voor leuke activiteiten. Wil je de dag écht onvergetelijk maken? Combineer je feest dan met een vermakelijke workshop! Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondleiding door het fort? Of een workshop schermen? Kijk bij de plezierbreaks of vraag ons naar de mogelijkheden!

Geen stekkers, geen drumstel

De rustieke sfeer op Fort aan de Klop is juist dé reden om voor onze locatie te kiezen. Ons fort leent zich niet voor luidruchtige feesten met livemuziek of dj’s. Brasserie ’t Wachthuis sluit om 23.00 uur.