Home Groepsaccommodaties max. 24 personen

Loodsen E & F

voor maximaal 24 personen 

De monumentale artillerieloodsen zijn ingericht als complete, rookvrije groepsaccommodatie. Op de zolder van Loods E (anno 1898) zijn twee slaapruimtes met in totaal 12 bedden. Beneden zijn twee aparte sanitaire ruimtes. Daar vind je ook de keuken en de ruime huiskamer met een zithoek, eettafel en televisie. In Loods F (anno 1913) staan nog eens 12 bedden verdeeld over drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer.

De grote keuken in Loods E is uitgerust met een gasfornuis, koelkast, oven, koffieapparaat, waterkoker en vaatwasser.

Alles wat je nodig hebt

In de groepsaccommodatie staat alles voor je klaar. Je hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar je kleding en toilettas mee te nemen. Boodschappen kun je zelf meebrengen, halen bij de winkels in de buurt of laten bezorgen. Wij zorgen voor de rest: bed- en keukenlinnen, handdoeken, toiletpapier, servies, bestek, pannen, koffie, thee, suiker, koffiemelk, olijfolie, peper en zout en schoonmaakmiddelen.

Alle ruimte buiten

Op het privéterras staan (picknick)tafels en een gasbarbecue klaar. Op het terrein staat een klimtoestel met glijbaan voor de kinderen en er is genoeg ruimte om buiten te spelen of te voetballen. Op jullie eigen terras zit je lekker rustig, maar wil je onder de mensen zijn dan kun je in het hoogseizoen gezellig aanschuiven op het Terraseiland om iets te eten en drinken. Vergeet niet even langs te gaan bij de dierenweide of jeu de boules te spelen.

In de buurt

Op en rond Fort aan de Klop hoeft niemand zich te vervelen. Ontdek de stad, duik in de plaatselijke geschiedenis of in de Maarsseveense Plassen, of struin door de natuur. Bekijk onze tips.

Parkeren

Bij de ingang van het fortterrein is een parkeerplaats gereserveerd (bij de prijs inbegrepen). Eventuele extra auto’s kunnen gratis worden geparkeerd in de directe omgeving.

Tarieven

Bekijk alle prijsinformatie in de brochure hieronder.

Meer ruimte nodig?

Wil je met meer dan 24 personen komen? Breid je groepsaccommodatie uit met Loods D. Dan heb je 12 slaapplaatsen extra, zodat je met maximaal 32 personen kunt komen logeren. Je kunt ook de recreatiezaal in F erbij huren. Onze reserveringsmedewerkers helpen je graag.