Home Zakelijk Zalen

Zalen en faciliteiten

Een workshop voor twaalf cursisten? Of een grote presentatie? Het kan allebei, want we beschikken over vier zalen. De kleinste ruimte is geschikt voor maximaal twaalf personen, de grootste voor zeventig. Deze zalen zijn gevestigd in de oude houten artillerieloodsen van het fort. Tijdens de renovatie in 2007 is de buitenkant van de loodsen teruggebracht in originele staat.

Binnen hebben we lichte en comfortabele ruimtes gecreëerd die geschikt zijn voor diverse bijeenkomsten. En het heerlijke is: zodra je naar buiten gaat, stap je zo ons fortterrein op. Even uitwaaien tijdens de vergadering? Of een wandeling langs de Vecht? Een korte pauze op de picknickbanken? Vergaderen is hier absoluut geen straf!

Wintervergaderactie:
50% korting op zaalhuur…

… en warme chocolademelk voor al je gasten!

Ook in de winter is het heerlijk vergaderen op Fort aan de Klop! Alle vergaderzalen zijn knus en lekker warm. Buiten branden gezellige vuurtjes en lichtjes. Kom je vergaderen in december, januari of februari, dan betaal je maar 50% van de zaalhuur én we trakteren alle vergadergasten op warme chocolademelk!

Extra faciliteiten

Laptop nodig? De kosten voor het huren van een laptop bedragen € 50,- per dagdeel en € 75,- euro per dag. Voor grotere bijeenkomsten kan je daarnaast gebruik maken van onze geluidsinstallatie. Vraag ons team naar de mogelijkheden!