Home Zakelijk Zalen

Zalen in de 1,5-metersamenleving

Door de maatregelen tegen de verspreiding is nu alles even anders dan anders. Onze vergaderzalen zijn zo aangepast dat je toch plezierig kunt vergaderen.

De informatie onder deze lijn is van toepassing op de normale situatie, zonder maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Zalen en faciliteiten

Een workshop voor twaalf cursisten? Of een grote presentatie? Het kan allebei, want we beschikken over vier zalen. De kleinste ruimte is geschikt voor maximaal twaalf personen, de grootste voor zeventig. Deze zalen zijn gevestigd in de oude houten artillerieloodsen van het fort. Tijdens de renovatie in 2007 is de buitenkant van de loodsen teruggebracht in originele staat.

Binnen hebben we lichte en comfortabele ruimtes gecreëerd die geschikt zijn voor diverse bijeenkomsten. En het heerlijke is: zodra je naar buiten gaat, stap je zo ons fortterrein op. Even uitwaaien tijdens de vergadering? Of een wandeling langs de Vecht? Een korte pauze op de picknickbanken? Vergaderen is hier absoluut geen straf!

Extra faciliteiten

Laptop nodig? De kosten voor het huren van een laptop bedragen € 50,- per dagdeel en € 75,- euro per dag. Voor grotere bijeenkomsten kan je daarnaast gebruik maken van onze geluidsinstallatie. Vraag ons team naar de mogelijkheden!