Home Zakelijk Zalen

Onze zalen

De zalen liggen verspreid over het forteiland in verschillende loodsen.

Coronaproof vergaderen

Iedere zaal heeft een eigen ingang, die alleen toegankelijk is voor jouw gasten. De zalen zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Je leest alles over coronaproof vergaderen op Fort aan de Klop in de speciale brochure:

Alle faciliteiten tot je beschikking

Alle zalen hebben een beeldscherm, wifi en een flipover. Er is ook een vergaderkist met kantoorbenodigdheden die je dacht niet nodig te hebben of gewoon bent vergeten. Dit is inbegrepen in de zaalhuur en altijd gebruiksklaar. Je hoeft alleen je laptop mee te nemen om een presentatie te geven of internet te raadplegen tijdens je bijeenkomst. Op verzoek kun je gebruik maken van onze katheder of in Loods A van de geluidsinstallatie met microfoon.

Combineer de zalen

Loods E en Loods A worden vaak gebruikt als centrale zaal. Voor overleg in subgroepen kun je andere zalen inzetten, of bij mooi weer kunnen je gasten buiten een plekje opzoeken. Onze afdeling Sales & Reserveringen helpt je graag bij het bedenken van de beste oplossing voor jouw groep, afhankelijk van je wensen en de doelstelling van je bijeenkomst.