Home Groepsaccommodaties max. 8 personen

Loods D

voor maximaal 8 personen 

Deze monumentale artillerieloods is ingericht als groepsaccommodatie. Het rookvrije gebouw (anno 1878) bestaat uit twee appartementen en heeft twee slaapkamers en twee badkamers. In het ene appartement is de gezellige zitkamer, aan de andere kant staat een grote eettafel en in beide ruimtes is een televisie. Er zijn twee kitchenettes met gasfornuis, koelkast, oven, koffieapparaat en waterkoker.

Alles wat je nodig hebt

In Loods D staat alles voor je klaar. Je hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar je kleding en toilettas mee te nemen. Boodschappen kun je zelf meebrengen, halen bij de winkels in de buurt of laten bezorgen. Wij zorgen voor de rest: bed- en keukenlinnen, handdoeken, toiletpapier, servies, bestek, pannen, koffie, thee, suiker, koffiemelk, olijfolie, peper en zout en schoonmaakmiddelen.

Alle ruimte buiten

Op het privéterras staan (picknick)tafels en een gasbarbecue klaar. Op het terrein staat een klimtoestel met glijbaan voor de kinderen en er is genoeg ruimte om buiten te spelen of te voetballen. Op het privéterras zit je lekker rustig, maar wil je onder de mensen zijn dan kun je in het hoogseizoen gezellig aanschuiven op het Terraseiland om iets te eten en drinken. Vergeet niet even langs te gaan bij de dierenweide of jeu de boules te spelen.

In de buurt

Op en rond Fort aan de Klop hoeft niemand zich te vervelen. Ontdek de stad, duik in de plaatselijke geschiedenis of in de Maarsseveense Plassen, of struin door de natuur. Bekijk onze tips.

Parkeren

Bij de ingang van het fortterrein is 1 parkeerplaats gereserveerd (bij de prijs inbegrepen). Eventuele extra auto’s kunnen gratis worden geparkeerd in de directe omgeving.

Tarieven

Bekijk alle prijsinformatie in de brochure hieronder.

Meer ruimte nodig?

Wil je met meer dan 8 personen komen? Breid je groepsaccommodatie uit met onze andere loodsen. Loods E en Loods F bieden elk plaats aan 12 gasten. Combineer je alle loodsen, dan kun je met maximaal 32 personen komen logeren. Onze reserveringsmedewerkers helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte combinatie voor jouw gezelschap.