Ouder-kindsport op 't fort

Sport samen met je kind voor de deur van ons fort

Is jouw kleine ook vroeg wakker en actief, weekend of niet? Vindt hij of zij het heerlijk om buiten te ravotten? Dan is ouder-kindsport op ons fort echt iets voor jullie!

Sporten voor je Deur verzorgtop zaterdagochtend een vrolijke sportles. Je hoeft geen fitmom of -dad te zijn om mee te doen: alles draait om plezier. Je traint zowel cardio als je spieren. De combinatie van sport, spel en heuse bootcamp-oefeningen maakt sporten een feestje voor jou en je peuter of kleuter.

Voor peuters en kleuters

De lessen zijn speciaal voor ouders met kinderen van 2 tot 6 jaar. Handig, zo heb je altijd je levende dumbbell bij de hand. Houd er wel rekening mee dat hoe jonger je kind is, hoe meer je moet rennen om hem of haar bij de les te houden (maar dat is ook bewegen, toch?).

Als je wilt, kunnen jullie na de les uitpuffen in de festivalachtige sfeer van het Terraseiland. Koffie en appelsap staan op de kaart.

Datum en tijden

Lessen voor ouders met kinderen van 2 t/m 6 jaar
Nog één les dit seizoen: zaterdag 25 september van 09.30 tot 10.15 uur

Meer informatie & aanmelden

Kom gerust een keer gratis proberen. Geef je wel even op via de website van Sporten voor je Deur.
Hier kun je ook een weekpas aanvragen om een week lang al hun sportlessen (dus niet alleen de lessen op Fort aan de Klop) gratis uit te proberen.

Na de proefles kun je een strippenkaart kopen voor € 75,-, geldig voor 5 lessen voor twee personen binnen 10 weken of 5 lessen voor 2 ouders met 2 kinderen voor € 125,-