Home Groepsaccommodatie

Groepsaccommodaties → Vakantiewoningen

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus verhuren wij in juli en augustus geen groepsaccommodaties, maar wél vakantiewoningen.

Loods D, E en F zijn omgebouwd tot compleet ingerichte vakantiehuizen, waar je met één of twee stellen of gezinnen onbezorgd (lees: coronaproof) vakantie kunt vieren. Aan alles is gedacht, je hoeft eigenlijk alleen kleding en een toilettas mee te nemen.

De vakantiewoningen zijn in juni per weekend te huur en in juli en augustus per week.

Per 1 september: groepsaccommodatie DEF

Ook in de anderhalvemetersamenleving is het heel goed mogelijk om onbezorgd een weekendje door te brengen met familie of vrienden.

Door de loodsen D, E en F samen te verhuren als één groepsaccommodatie, is er voldoende ruimte om afstand te houden met 25 personen uit verschillende huishoudens.

Zijn er in je gezelschap mensen die duurzaam een gezamenlijk huishouden vormen, dan kun je met maximaal 40 personen bij ons terecht, afhankelijk van de samenstelling van de groep (het aantal duurzame huishoudens, aantal personen per huishouden en aantal individuele gasten).

De accommodatie is ingericht volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en er zijn schoonmaakmiddelen en desinfecterende handgels aanwezig. In totaal zijn er 7 slaapruimtes met eigen sanitair. Alle loodsen zijn rookvrij.

De informatie onder deze lijn geldt als er geen maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus van kracht zijn.

Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Op een plek waar soldaten zich vroeger schuil hielden in tijden van oorlog, is nu een horecabedrijf gecreëerd met een ontspannen sfeer waar jíj je even heerlijk kan terugtrekken.

Ondanks dat je maar 15 minuten hoeft te fietsen om in het centrum te komen, heb je bij ons het gevoel helemaal uit de stad te zijn. Ideaal voor een weekendje weg met familie en vrienden of een meerdaagse bijeenkomst.