Home Vieren Vieren in de zomer

Vieren in de zomer

Ben je bijna jarig? Bestaat je bedrijf 10 jaar? Of wil je graag je oude klasgenoten weer eens zien? Vier het bij ons! Want wat is er leuker dan een onvergetelijke dag hebben op een sfeervolle plek die al eeuwenlang bestaat?

In de anderhalvemetersamenleving is alles een beetje anders dan we gewend zijn. Maar ook nu is het heel goed mogelijk om je feestje bij ons te vieren met een borrel of barbecue.

De informatie onder deze lijn is van toepassing op de normale situatie, als geen maatregelen van kracht zijn.

Overal om je heen is groene natuur, er staan historische gebouwen en bij de ingang knorren onze varkentjes je gedag. We hebben een groot grasveld met buitenbar waar we je partij graag ontvangen. Vanaf hier heb je uitzicht op een fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en onze fortwallen. Deze buitenbar kan je afhuren vanaf 30 personen voor € 300,- per dag, en we bieden hiernaast verschillende arrangementen om je dag compleet te maken. Onze zomerse arrangementen zijn te reserveren van april tot en met september.

Weer of geen weer!

Staat je gezelschap buiten, maar begint het te regenen? Geen paniek! We hebben in ’t Wachthuis, daterend uit 1851, ook ruimte voor een feestje! Hier kunnen 75 mensen zittend dineren en tot 90 personen borrelen.